duminică, 2 martie 2008

Singuratate...

Intr-o lume cruda si plina d egoism....am ajuns sa ne simtim singuri!C e singuratatea pana la urma....stare a celui care traieste singur....sau se simte singur...dar intr-un final ajungem sa o simtim p pielea noastra...kiar si atunci knd suntem inconjurati d prieteni,familie...iubita! D c? E un sentiment distrugator...ucigandu-ti orice chef d a trai,apare tristete,apatie si durere! D c sa mint...knd pot spune k m-am simtit singur....kiar si atunci knd am iesit....radeam...glumeam...si in interior...ma sufocam!shi c faci? t ridici si mergi mai departe....cautzi activitati si persoane kre t fac sa uiti..sa treci peste,pt moment...deoarece totul e trecator...kiar si un moment d fericire sau tristete!
Ajungi sa gasesti persoana de langa......sa t simti complet....sa simti nevoia d a t dedik trup si suflet....si a face sacrifici pt acea persoana....atunci....singuratatea dispare pt moment....dar cu timpu apar.....mici probleme....knd nici acea persoana nu t mai intelege si nu t mai ajuta....si t lasa singur..sau t face sa t simti singur...p moment spui k e ceva trecator...n-am nimik lasa...imi trece....nu ma lua in seama...dar cu timpu.....o simti din c in c mai des....si nu-ti dai seama d ce! incerci sa intelegi si nu reusesti!shi finalul e inevitabil....ramai singur iar!
Ajungi...sa t simti singur kiar si in familie...sa t dezamageasca...sa t loveasca unde doare cel mai tare...sa t faca sa t simti la nelokul tau...si durerea e si mai mare...knd nu t astepti sa vina din partea acelor pers la kre tii cel mai mult!
Singuratatea doare.....dar uneori noi alegem....sa fim asa.....sa nu lasam p cineva sa se apropie d noi,sa-l gonim fara a cunoaste persoana respectiva si intentiile.....sa ne protejam,k un scut.....si tot noi avem d suferit.....ramanand mereu singuri!
Suntem dependenti d a simti p cineva aproape,d a nu ne simti singuri,d a ne umple viata cu persoana d langa,si d a trai in 2!deshi nu recunoastem....mereu va fi asa!

1 comentarii:

AngelWings spunea...

tinand cont de faptul ca gandim aproape la fel...:(...singuratatea pare sa fie mai mult o stare de spirit...ar trebui sa fim mai optimisti...:)AMANDOI :))