joi, 25 septembrie 2008

Hai sa ne jukm...

Totul e o joak...Fete....baieti!!!genul feminin si masculin!pana aici nimik nou!nici nu stiu dk va fi ceva nou,pt k stim cu totii c vreau sa spun!o sa vedeti!
Exista oare prietenie intre o fata si un baiat....?!prietenie de genu amicitie....altceva stim sigur k se poate!tind sa crd....NU!shi d c?
Mereu...dar mereu unul va ceva....se va lasa prada sentimentelor si va nutri ceva pt amik lui d o viata!si atunci totul se strik si dispare!la felcum te trezesti din vis,si realizezi k a fost un vis!
Da....d obicei...baieti si fetele se inteleg mai bine..k amici cu persoanele de sex opus....si se creeaza o legatura intre ei!o prietenie stransa! mereu acolola greu cu vorbe bune,cu o imbratisare,cu un zambet si o vroba incurajatoare! Stim k fetele sunt foarte orgolioase intre ele,la fel si baietii,mereu unii trebuiesa iasa in fata sa-i arate k e mai bun,k e mai puternic,sau doar sa para mai superior!mai cool!asa e la moda!sa fii cool!imprumutam atatea lucruri de afara,darniciodata ce e bun!
P knd intre o fata si un baiat nu exista kestii d genu.....fata stie cum sunt fetele...si incearca sa-i deschida okii baiatului,sa vada ku adevarat cum e persoana de langa el,sa stie ce isi doreste o fata,si primeste sfaturi bune!si reciprok!baiatu cu fata!dar pana knd? pana knd totul merge bine?
Pana knd....sunt singuri amandoi,knd petrec f mult timp impreuna,se cunosc asa d bine inkt stiu d c au nevoie knd sunt suparati,knd le e foame,knd sunt veseli,knd ies impreuna si se dau drept 2 indragostiti,knd colo nu e asa,doar d okii lumii,knd au grija unul de altul...si multe altele!pana atunci!
Unul deschide larg okii si realizeaza ceva.....k are p cineva aproape....kre il intelege,kre il cunoste,kre ii doreste binele,si nu ar putea sa-l s'o raneasca!se opreste in lok,si da una in cap...oare cum nu am realizat asta mai devreme,si a trebuit sa caut atata timp in alta parte,knd tot c vroiam era kiar sub okii mei!c fraier fraiera am fost....si d atunci ruptura se produce! d obicei....exista si cazuri knd totul se termina cu bine....dar km rare.....!!!una dintre ele,o vedep cea de langa doar k un amik si atat...desi se simte bine langa nu e atrasa,sau lipseste scanteia!
i atunci o relatie de prietenie lunga....se sterge cu buretele!si nimik nu mai poate fi la fel...desi cu gandu d a nu o sau a il pierde...e in stare sa renunte la sentimente,la orice gand!dar nu mai e posibil!nu mai exista acea comunicare,apare o mik distanta,o falie intre ei,kre p zi ce trece se mareste!

Concluzia?

Sa t risti sau nu? sa cauti ceva acolo unde nu exista nimik?sau poate va exista ceva,ceva c ai cautat toata viata!si a fost kiar sub okii tai!
Cati dintre noi au facut ceva de genu....multzi....si kiar si cea mai orgolioasa persoana ar putea spune k da!poate e o lege nescrisa!sau poate e doardragoste!kre t ghideaza la impulsuri necontrolate,la gesturi si vorbe frumoase!dar....singura problema sa nu fie in van!si sa pierzi poate cel mai bun prieten!
Eu ash raspunde.....da merita!dk ti-ai ascunde sentimentele...tot nu ar fi bine, p zi ce trece totul va fi mai intens!si mult mai greu sa rezisti!Conteazasa alegi momentul potrivit!kiar dk t vei trezii cu un raspuns negativ,k vei striga ceva frumos,merita sa incerci!dk din nimik rasare ceva special!pt amandoi!poate si pers d langa simte acelashi lucru,sau nu,sau poate ii e frik de raspuns,sau poate nu vrea!cine stie!dar merita sa incerci!altfel ramai cu regretul acestatoata viatza,si ceva nu va mai fi la lokul lui!
Noi suntem raspunzatori de alegerile noastre......!nu trebuie sa le regretam!kiar dk mai apoi dor!si mai exista o situatie knd totul vine de la sine,dar e nevoie de un mik imbold,din partea ta,a ei,a lui....k sa zambiti impreuna!si nu k amici...ci k 2 indragostiti!
MA potzi contrazice,dar in adancul sufletului tau stii k am dreptate!o relatie de amicitie intre o fetita si un baietel,se poate transforma kt ai clipi in ceva intes si frumos!si kiar dk nu va functiona pana la kpt,si intr-o zi totul se va termina,si knd vei inchide okii si te vei uita in urma...vei zambi,la amintirea lucrurilor frumoase cladite impreuna!

0 comentarii: