joi, 30 octombrie 2008

I need a hug....


30 octombrie.....o data in calendar?o zi din an? or something special?
Pt mine,sincer,a fost o zi k orikre alta,scoala,mankre,lenevit in paturik cu perna mea in brate,seriale....si baita! Asta pana acum seara,knd am aflat,c inseamna sa nu ma uit la tv prea des,ce e azi! mai aman un pik raspunsul.....suspansul nu strik!
Cine nu are nevoie uneori de o imbratisare? Knd esti trist,knd nu ai chef d nimik,knd suferi,simti nevoia sa stai in bratele unei persoane! D mik kopil,la durere te arunki in bratele acelei persoane dragi,p nume mama,kre te strangea si t pupa p frunte,inkt intr-o secunda uitai tot! Si knd kresti ai nevoie de o imbratisare....apar schimbari p kre nu le cunosti,observi o realitate cruda si ai nevoie de alinare?c faci? aceleasi brate calde te rasfata iar si iar...dar sunt kzuri knd nici acelele brate nu-ti ofera linistea de kre ai nevoie! Si aici vorbesc despre primul sentiment de dragoste.....in bratele persoanei pt kre simti ceva,t simti implinit! Dragoste,caldura,protectie,liniste.....dar cu timpul acea liniste dispare....si ramai singur! Si in acele momente de singuratate.......ai nevoie de ceva,si nu e ciocolata,inghetata,plimbare,sau distractie,ci 2 brate in jurul gatului tau,kre sa-ti spuna,o sa fie bine,acest cliseu in kre sincer nu krd!
Dar knd cineva sufera langa u,e bolnav si tu t simti neputincios?iti pare rau,si suferi langa el,poate kiar mai mult,stiind k acea persoana iti e foarte draga,si k maine poate nu va mai fi?! si ai nevoie iar.....d o imbratisare.........
Problema in realitatea noastra.....k nu prea mai are cine sa ti-o ofere!Fiekre lupta pt el,prietenii ajung si ei sa t dezamageasca,familia nu mai spun........si ramai singur in linistea ta,si suferi!si te zbati sa intelegi.....ce e cu tine! Si mereu se gaseste cineva sa-ti infiga cutitul in rana si mai mult.....
Da....dupa cum ti-ai dat seama....azi e ziua imbratisarilor libere!!! o noua idee,kre ia amploare de la an la an,si sincer am facut o mica documentare inainte sa scriu!si sunt pro! desi noi romanii,dk vine unul p strada si t ia in brate,banuiesti k vrea sa t buzunareasca,si incepi sa strigi sau sa dai in el!k sa nu mai spun k injuri! Sunt persoane p strada...kre sunt prea abatute,kre nu au p nimeni,si poate kiar au nevoie de o imbratisare....!!!d o vorba calda si o mana p umar!
Uite......eu kiar simt nevoia sa fiu luat in brate in momentul de fata! si nimeni nu o face,sau poate ar fi facut-o cineva,dar acru si respingator cum sunt,nu am permis!da am fost facut acru si respingator,am mai scris despre...blabla! Am zile knd urasc aceasta realitate cruda si murdara,si as vrea sa vin acs,sa stau in bratele unei persoane apropiate!
Shi gata....e cada plina....i need a hug!cine o ofera?si nu in sensul de mila,si nici de cersit...poate intelegeti idea in substratul frazei! So....free hug today! acum si eu o sa merg sa o iau b buni in brate,desi o sa ma faca nebun,si ce m-a apukt!

1 comentarii:

g spunea...

poate te va face nebun ..sau poate nu...poate simte si buni nevoia sa fie imbratisata..poate de multe ori a vrut sa te imbratiseze dar s-a temut sa nu razi de ea.fa-o si vei vedea ce va fi ;) sunt curioasa