luni, 13 octombrie 2008

O nunta....I can see clearly now.....o imagine e mai buna dkt o mie de cuvinte!Priveste...shi spune ce vezi?! Vad...fericire,zambete si o zi superba!Soarele...in zare....o apa linistita...si un lung drum impreuna!un nou inceput....unul in 2!

O relatie se termina cu o casatorie sau o despartire! Fericire sau tristete!2 drumuri diferite....acum depinde de noi p care pornim!

In biserik....acolo unde totul incepe.....unde lumea se strange sa fie prezenta alaturi de ei in noul drum,unde toata lumea ar trebui sa fie sincera si sa le doreasca binele,acolo....m-a trecut un fior puternik! Shi unul d bucurie si fericire!nu stiu de ce!sincer.....dar era asa de placut!

Priveam uimit...zambind! Lumea din jur....emotionata......mame plangand,tati privindu-si fiica,febletea lor d o viata,cum pleak si ii lasa in urma!kum isi ia viitorul in maini si pleak alaturi de persoana kre o iubeste si o face fericita! Prieteni kre chicoteau si abia asteptau petrecerea de la lokal,necunoscuti kre doar priveau!

O babutza in coltz,p un scaun vechi,k si varsta ei inaintata.....privea pierduta! Poate isi aducea aminte de tineretea ei,de anul knd a pornit si ea p acel drum,atat de necunoscut,plin de neprevazut,dar nu singura!ci alaturi de persoana kreia i-a oferit totul! o priveam cu mila as spune!in toata acea imagine d vis......vezi k si u o sa ajungi la fel k ea!batrana si singura!sau trecem vb la masculin! O bomboana oferita in dar....si un zambet in schimb...si ce zambet!fermecat as spune!nu se astepta!

Revenind la nunta....un inel p deget,apoi altul p al sotului.........2 nasi,si 2 cavaleri!porneau la drum impreuna! Un preot cu o morala.....kre a impresionat.....si sincer a fost si auzit! d mine! de restul nu stiu,dar......sper! Iubiti-va p voi,dar si pe cei din jur! Traim intr-o lume egoista!unde fiecare lupta doar pt el! dar acolo....in acel lok,unde unii se unesc p viatza,cu totii eram la fel!oameni! fara diferente!

O camera.....kre dsi imortalizeaza momentul.....nu pastreaza si ceea ce e in suflet in momentul de fata! Ceea ce simti atunci...probabil ramane intiparit in memoria ta......pentru vesnicie! La fel cum ar trebui sa ramana si casatoria! Unii reusesc,altii se pierd pe drum,nerezistand tentatiilor!

Shi acolo......am realizat k si eu puteam fi in lokul lor...mai repede dkt mi-am planuit vreodata! Sincer....nu ash fi regretat! dar realist fiind acum....nu eram pregatit!nici eu,nici persoana de langa! Poate a fost doar o joak,sau poate nu......au existat sentimente la mijlok,si ma refer la mine,de partea cealalta nu pot spune.....nu stiu adevaratul raspuns........dar a fost frumos! Shi mi-ar fi placut sa fiu eu cu ea acolo....recunosc si acum.....probabil speriati,emotionati......si pleknd p un drum plin d greutati! dar nu a fost sa fie! as spune mai bine.....pt k sincer ne-am fi pierdut p drum! nu eram pregatiti...si asta spun cu regret!as fi vrut sa fim.....dar viata merge inainte!

Dar...intr-o zi......nu stiu knd,cum,cu cine......ma voi afla si eu acolo! Zambind.....tinand de mana o persoana kre sper sa merite.....si sa nu ii dau drumul niciodata! Fericiti desi probleme vor fi.....si intr-o relatie.....casnicie....nu conteaza numai sa simti! ci sa si vrei sa o faci sa mearga! sa t zbati,sa lupti,si sa nu renunti niciodata orikt de greu ar fi!

Nu e ushor...dar nici prea simplu......un drum lung,griji,probleme,suferinta,dar in 2 totul e altfel!si partea frumoasa......e k potzi fi fericit! de tine depinde! knd ajungi seara acs,dupa o zi de munk,in kre oboseala isi spune cuvantul,stresul,grijile.....deschizi usa....si vezi...k mereu acolo cineva t va astepta! cu mankrea pregatita,un sarut si o mangaiere....kiar dk si ea a avut o zi grea!

Totul e mai frumos in 2!

0 comentarii: