marți, 4 noiembrie 2008

Adio dar raman cu tine...

Nu am rabdare pana maine...si pierd ideile...nu are rost! Asteptarea e buna,dar nu acum....nu kut sa strang vizionari!niciodata nu o voi face! Shi acestea fiind spuse sa trecem la fapte....
In viatza jukm unele roluri,de kre nu suntem mandrii! Dupa un timp,ne uitam in trecut...si realizam k am gresit! Dar pe moment,atunci knd sufletul o ia razna si simti cum nu ai stare,kiar intrii intr-o disperare continua,si nu stii cum sa scapi! Iti e asa de rau,inima e sfasiata....mintea vrea sa gandeasca logiq,dar nu reuseste,altcineva e stapanul ei acum! Stim cine! Si ce faci?
Te injosesti,te surprinzi si p u d c esti kpbil sa suporti,sa lasi de la tine,k totul sa fie k inainte! Si pt ce? pt cineva kre nu te merita? Sau e doar o stare in kre te complaci si vrei sa stai asa? sa fii trist....e si normal,dar doar tu poti schimba asta! Nu avem curajul! Dap! nu avem! Recunosc! NU am avut curajul sa spun nu! NU e bine! NU imi fac bine! D c asa? DE PROST!!!!
Curaj sa schimb eu ceva...si sa nu fiu eu cel schimbat! Curaj sa trantesc usha si sa plek,fara sa ma uit in spate! Curaj sa nu mai las de la mine,si sa pun piciorul in prag! Curaj pentru multe...
Dupa cum ai observat....e vorba despre DESPARTIRE!!! si nu numai...dar exista si capitolul 3;)
C faci knd te desparti de cineva,sau mai bine spus iti iei papucii! Knd u esti cel care sufera,knd tie iti e greu,knd celeilalte persoane nici k ii mai pasa de u,uita sentimentele,si tot ce a fost,amintirile,si asta poate dintr-un capriciu,sau poate k nu mai mergea,sau orgoliu,motive sunt multe!nu ele conteaza! Ci cum te simti tu! TU acel,kre odata zambeai asa frumos!
In disperarea ta.....continui sa refuzi,k e doar ceva t moment,te amagesti k maine,totul va fi bine,te vei trezii din cosmarul urat din kre faci parte,dar nu....maine va fi si mai rau! Realizezi k vrei mai mult, k stii k ai gresit,sau poate kiar nu ai gresit cu nimik,si te afunzi mai rau,iti infigi singur cutitul in rana,si o faci mai cruda! dar nu vezi dkt un zid mare,peste kre nu stii sa sari! Nu ai rabdare.....nu ai calm,ci doar chinuri groaznice dk le pot spune asa!
Ushor cheful de viata dispare,nu vrei sa te dai jos din pat,mankre...nu mai spun,de iesit nici atat! Mai ales sa vezi lokuri,kre iti sunt speciale!locuri in kre odata erati 2,si nu unul! Si zapacesti telefonul,dai mesaje,tocesti tastele,si degeaba! Mai rau faci! Incerci sa o revezi...sa vezi c face...in zadar,mai rau iti faci! Dar un rau spre bine...k pur si simplu nu mai esti orb,si vezi cum nu-i pasa! Poate niciodata nu i-a pasat...iti pui semne de intrebare! Ce ai avut si ce ai pierdut? Cuvintele sunt d prisos,ci doar cum te simti u...atunci.......sau iti aduci aminte ce ai simtit, doar asta poate reprezenta situatia!
Un look neingrijit,o barba deasa,un par ravasit,o fatza trista,poate kiar slabit si fara putere, 2 haine puse in graba,neasortate,si nu-ti pasa,nu conteaza! Simti cum nimik nu mai conteaza,fara ea! Si gresesti! U contezi mult mai mult dekt ea! Mereu trebuie sa fie asa! E un egoism bun! NU sa faci ceea ce am facut si eu,sa te pui p tine p planul 2,d c asa? d PROST! sau poate pt k asa simti,si pt u dragostea e altceva! O vezi altfel,si te completeaza!
O iei p strazi ratacit,te plimbi,e frig,si nici asta nu conteaza,ingheti,dar nu vrei acasa,te urci in masina,si o iei in scurt spre lokuri fericite,dar toate sunt triste, un lok de parkre din mamaia, un restaurant pe malul marii,o cafenea in mijlokul agitatiei,un club linistit intr-o zi d luni,mai bine spus inchis, o casa unde nu mai poti calk,e prea dureros! Si golesti usor un rezervor,si ti se face somn,te-ai obosit destul,si te gandesti la somn! mkr atunci uiti! dar nu visezi...o visezi! si deodata devii agitat!
Te uiti la lume p strada...acum park toata e posak,si se uita urat la tine! Nu iti convine nimik,ai vrea sa fugi departe,dar nu o faci! nu ai curaj! Remember? Dar nu e vorba despre curajul de a fugii,ci despre a lupta cu tot ce simti...desi e greu! Doare! Dar trebuie! Cu timpul uiti,totul devine clar,ceata se ridik,iti dai seama k nu a meritat,desi poate a fost tot ce ai avut u mai frumos,pana atunci,si degeaba,u tot nu te simti bine! refuzi,respingi..si nu ai incredere! Ramai cu urmari....te schimba dragostea si nu in bine! Si oare se merita pt o EA,o ea ....p kre dk o vezi p strada,acum ti se pare o straina,dar o nostalgie iti revine in suflet! Si nu k simti ceva pt ea,ci k simti k atunci ai fost fericit! K ti-a fost bine! k ai avut ce ai vrut! si stiai asta! si nostalgia vine....d la faptul k vrei sa simti iar! dar nu cu ea! Ea nu merita! a meritat atunci,acum doar mergi mai departe! Si kuti ceva ce ...va continua sa te nemultumeasca! Pana knd? pana knd decizi sa spui Stop! Adio....dar raman cu tine! Cu tine singuratatea mea!

1 comentarii:

Leyre spunea...

hey! what's up?¿
I try to traslate your text but i don't know exactly that you want explain but i dont care
i don't want that you traslate your texts in english for me, because I thing that is boring for you, i supose,and i don't care okei? :)
Sometimes, i look at my past and sometimes I feel sad for my mistakes but also i feel happy for the goods memories, Sorry I have not understood much your text i hope you don't really care
mmm i don't know to say, i hope that you have a nice day okei?
xoxoxo