joi, 20 noiembrie 2008

If u believe....

u can!!!!
A fost nevoie de un film....nu dau nume,sa-mi readuk in minte,kteva vorbe uitate,acolo intr-o parte a mintii mele,asa de neinteleasa uneori!sau doar ma fac eu k nu o inteleg! Odata....acum ceva timp,ma defineau....vorbele alea,imi dadeau ambitie,dar ceva s-a pierdut p drum,probabil eu,sau doar ceva in mine,sa fiu mai explicit! Si tind sa krd,e doar vina mea,nu a realitatii crude! Eu singur am lasat sa zboare unele lucruri bune as spune! Am uitat sa cred in mine,si in ce pot face! In sperantele si ....nu visuri,dar.....lucruri importante,p kre as fi vrut sa le fac! M-am lovit de sidul numit pesimism! O da....recunosc acum! Am mai scris despre,dar .....poate nu am recunoscut!
Se spune......dk krezi suficient in tine....poti muta shi munti din lok! E doar un cliseu.....p kre putini il krd,adik eu unul nu,dar opinia mea .....tinde spre altceva.......spre faptul de a crede in u,atunci knd esti jos,knd esti sus,nu-ti mai pasa,desi de acolo pleak declinul! prima greseala....a 2-a apare cu speranta kre moare...,desi esti sanatos,si asta are o importanta deosebita! Continua sa krezi,nu ai ce pierde......poate un zambet,isi va face lok,acolo p fatza ta,doar pt k u crezi! In tine! oarecum....repet acest in tine.....si de ce.....!
Se mai merita oare sa ai incredere in altzi oameni?sa-ti spui sperante in ei? k apoi sa fii dezamagit? realitatea mi-a demonstrat.....k nu! nu se merita! Shi kiar nu prea o mai fac....traim vremuri grele,cu oameni perversi,constienti cu totii de asta,dar refuzam sa credem,si urma aceea de speranta,vrea sa creada in oameni,intr-o bunatate fara a primii ceva in schimb!Fara a cere!
De ce sa astepti de la altii? knd potzi sa-ti oferi singur anumite lucruri! De ce sa speri in norok si in neprevazut,kre de foarte multe ori,iti demonstreaza contrariul....knd totul porneste de la u? Tu poti spune stop...la fel cum adaugi si un start acolo! Ca un simplu clik p mouse: Start/Stop....Stop/Start!!
Crezi in MOSh Craciun? O fictiune....kre ne oferea o fericire inocenta.....un copil,asteptandu-si cadoul in noaptea de Ajun,incercand sa nu-i pice pleoapele,k sa-l vada p acel om,in hainuta lui roshine,cu barba alba,dar de fiekre data esua! oare de ce? in mod voit si constient.....acea credinta ii oferea speranta si fericire...de ce sa vada adevarul?deshi in adancul sufletului lui....
vezi ink de mici,ne mintim un pik singuri,in mod voit,o analogie,realizata asa,din nestiinta,acum mi-a pikt fisa,kum faceam atunci cu moshu......am facut,in anumite momente din viata mea! dar mi-a fost si bine si rau?! Dar .....uite acum nu krd,in mosh,dar un film de Craciun mereu ma face sa zambesc.....acel sentiment de orash in sarbatoare.....acele obiceiuri,si zapada.....o da,ea ..un Craciun fara zapada nu e Craciun!deshi multe au fost asa!
Dar in persoana de langa u,crezi? ai incredere in ea? deshi negi,la primul raspuns,spui da.....dar mereu o mik incertitudine iti joak feste,acum depinde si de om,si de atasamentul fata de acea persoana! De la neincredere...apare gelozia,uneori dusa la extrem de unii! ups! shi habar nu au kt pierd,pe aceasta tema!
Shi km inchei,.........dk vrei poti! Eu vreau sa-mi fie bine! Cred in mine! Si krd.....k imi va fi si greu! Dar capul sus......deshi doare,uneori nu doar fizik! Dar continui sa crezi in tine,si atunci.....deja iti e bine! So cuvantul a crede.....ar trebui sa fie sinonim cu speranta...!

0 comentarii: