duminică, 2 noiembrie 2008

"Leave Me Alone (I'm Lonely)"

Uneori avem nevoie sa fim singuri! Singuratatea e o stare de neliniste! sau devine asa dupa o perioada! Intra in viatza asa usor.....dar apoi nu mai stii cum sa scapi de ea! Uneori ramai singur fara sa vrei,neprevazutul isi joak rolul iar,dar cum e sa t simti singur si parasit de ktre toti? familie,prieteni,prietena? Sa nu mai ai nimik,sa stai cu capul plekat,si sa nu vrei sa iesi din paturik?!
Pana intr-o zi,knd te hotarasti k trebuie sa iesi din starea aceea,k nu e bine ce faci, k nu are rost sa fugi,ridici capul,o raza de soare iti strapunge calea,si depinde doar de tine,sa pornesti pe aceasta cale!
Sentimentul de singuratate e deprimant! Coplesitor uneori.....atatea cazuri la televizor! Emo-kids? Oare de ce fac ceea ce fac? Oare se simt singuri?au nevoie de atentie? D o imbratisare? D cineva aproape sa le arate o raza de lumina?
Te poti simti singur...kiar si atunci knd ai tot in jurul tau! Prieteni, familie,prietena.....si totusi nu esti multumit! lipseste ceva!nu stii ce! vrei mai mult! sau doar altceva! ingradit in propria ta viata! ai vrea sa fugi dar nu ai unde! ai vrea sa lasi tot si sa pleci departe,dar iti lipseste curajul!
Iar eu...cum sunt? Singur pt k am ales eu sa fie asa,am alungat persoane din viata mea,desi poate meritau,dar nu ma simteam in stare! nici acum nu ma simt! sau poate nu a fost sa fie! Dar mereu simt k vreau mai mult! sau pot mai mult! sau nu-s multumit! sau imi e frik! sau nu stiu! what a fuck! o sa pun un patratel roshu!ups! scuze! Nici eu nu ma inteleg de ce reactionez asa! ma doare uneori singuratatea,dar imi face asa bine in timpul zilei! E o placere sumbra! Pretentios? nu am de ce.....nu judec oamenii dupa coperta,dar nu mai am rabdare poate,sa o iau iar de la inceput,sa cladesc ceva,kre mai apoi sa se distruga la venirea unul val mare! Un castel de nisip niciodata nu ramane in picioare,kiar dk pui un strop de ciment! O sa pregatesc betonul.....el sigur rezista,dar pentru acea persoana kre va reusi sa ma scoata din starea aceasta! nu il iau p nu in brate! niciodata nu l-am luat! Ink o regula nescrisa......pe kre o condamn! D c baietii trebuie sa faca ei mereu primul pas? Ash vrea sa ma traga si pe mine cineva de mana,hey u d acolo....ce faci? dar nu........e exact invers! Suntem prea orbi! nu profitam de sansele oferite! si pierdem.....
Si acum eu cu singuratea mea ramanem prieteni! Unul kre nu ma paraseste niciodata!dkt atunci knd o alung eu!

2 comentarii:

rux!r spunea...

ff tare...chiar imi place articolu asta,t pune p ganduri, no comment :-bd

Denise spunea...

hey tu ... de acolo!! cum te trag de maneca ah?!..:D
uite cei.. ai dreptate.. uneori vrem sa fim singuri!! uneori simti ca vrei sa urli, sa plangi.. sa razi.. si sa nu te vada nimeni.. sa fi doar tu.. o lumanare.. si muzica!! Parerea mea...