sâmbătă, 8 noiembrie 2008

O camera goala...


Intr-o odaie sumbra,undeva in departare,unde nici luna nu se zarea, si doar un fok cu sunet de lemne uscate trosnind,reda un pik de lumina,kiar si caldura! O liniste apasatoare! Pe un pat antic,zacea o haina uda,intr-un colt aruncata o umbrela zapacita,si la masa din lemn de pin,un om posomarat! Cu capul pe maini,park toata lumea era asezata pe umerii lui! O tristete....ii cuprindea chipul,si okii erau pierduti in scanteile focului! O armonie cruda!
O ora.....2.....pana si orele curgeau triste....spre o dimineata tarzie! Niciun semn de miskre, ushor ushor....focul se pregatea de somn,iar omul de aceasta data cu lacrimi in okii,statea neclintit,asteptand park o raza de soare,ce ezita sa apara!
Oboseala ii strabatea sufletul,si incet trecea park de o perdea,intrand in lumea viselor! O campie intinsa,plina de verdeata, o caldura racoritoare,un vant uskt,si umed in acelasi timp,o senzatie de bine,un fior scurt,ii strabatea corpul,tresarind un pik in somn! Se simtea complet,si nimik nu ii mai lipsea! Pt o clipa uitase de griji si probleme,de starea anterioara,de lume,si de el!
Nu stia ce se intampla cu el....dar nu mai conta,ii era bine! Zambea.....! si totul in jur se imbina intr-o armonie perfecta,cu el,cu soarele,si cu pamantul! O lua ushor prin iarba verde, mirosul de primavara il strabatea, si in departare zarea o casa,cu vedere la un lak intins de un albastru al cerului! O serie de amintiri ii reveneau in minte,era asa real,dk intindea mana,putea atinge apa,clanta usii,si era uimit!kiar mut! Pe veranda,intr-un leagan,uitat de timp si el, se cocotza o tanara cu tenul fin si alb,cu buzele roshii, k petalele unui trandafir nou inflorit,cu obrajii rozalii,cu okii verzi,si un par lung si blond. O privire pierduta,arunkt spre el, si pe lok inima o lua razna,pulsul il simtea in maini,si nu mai stia ce sa faca! Oare era kiar ea? Nu avea cum....de ce asa?
Agale.....si fara curaj,se apropia de ea,si i se aseza langa!O tacere acuta...se intindea in zare! Un buna ar fi fost suficient...sau o strangere in brate!? kiar nu stia cum sa inceapa...iar printr-un gest necontrolat,o lua de mana! Cele 2 maini,in razele soarelui se contopeau perfect, o mana dura,iar alta fina,unghii negre muncite,cu unele roz lacuite,o manca din priviri,iar ea mirata,nu reactiona! Nu ii adresa nici un cuvant,iar acea liniste il macina incet,dar sigur!
"Nu ma recunosti? Sunt eu....."! Iar in acea clipa,totul o lua razna....ea il saruta cu pasiune,el fiind blocat in gesturi,doar buzele se uneau potrivit intre ele,o imagine romantik,cu pasari zburand pe inaltul cerului,cu raze de soare pe chipurile lor,cu vantul purtand frunze jukuse in lume, si pentru un moment,timpul se oprise in lok! Isi dorea k acel moment sa fie vesnic! Ce simtea,ce avea,si cum era....era potrivit! Nu mai avea nevoie de nimik!
Shi....in acel moment.....se trezii! O ultima amintire din vis,ii revenea in minte: " dragule,mergi inainte,zambeste,lupta,si nu te lasa doborat de realitatea cruda! Fa-o pentru mine,pentru tine! "
Cu lacrimi in ochi negrii k un taciune stins,p un obraz lovit de munca si ploaie, se ridica de la masa,si se arunk.....p usa afara! in intuneric,in necunoscut....!
Iar azi.....are alaturi pe cineva,ce se bucura zilnik de zambetul lui,de atingerea si vorbele sale,iar amintirea ei,ii va ramane adank intiparita in mine! Si mereu ii multumeste,pentru ceea ce are acum,si pentru sansa oferita!
Concluzia.....o trageti voi.......

1 comentarii:

Leyre spunea...

i want that you mmm pongas fotos mas alegres xDDDDD
hey im not a yahoo count
i always stay in msn
okei? :)
see yu