vineri, 14 noiembrie 2008

Time of your life...

Exista momente in viata knd simti k totul e aproape perfect,knd orice s-ar intampla p tine te-ar lasa indiferent,knd ai tot ce-ti doresti,te simti implinit,si o fericire iti cuprinde sufletul,o caldura nedescriptibila! O stare de moment...? Nu......acel moment dureaza....o perioada nici prea scurta,dar nici prea lunga,potrivita! Kt sa te faca sa vezi totul altfel! Iti schimba un pik perceptia asupra lucrurilor,si u k persoana nu te mai recunosti,si nu conteaza! iti place,deci esti multumit!
O viatza intreaga ne zbatem pentru a traii momente de genul,alergam prin agitatia nebuna de la ora 18, printre oameni si probleme,pentru a gasii acel calm de kre avem atata nevoie! El ne ofera speranta de a merge mai departe , ne face sa fugim pe acelasi drum iar si iar, nu ne saturat niciodata,dar cautam....mereu altceva,in alte persoane,alte lucruri,dar in fond...e doar linistea si perfectiunea de a te simtii complet!
Kiar dk nu ai bani,kiar dk ceva nu e la lokul lui,kiar dk......exemple pot fi multe,pe u te patrunde acel sentiment, si-si lasa amprenta asupra ta,un zambet cretin in miez de noapte, o privire dulce si inocenta, o stare complexa si atat de rar de gasit! In acele clipe .....iti spui....time of my life...oare de ce? pt k totul e asa cum ti-ai dorit,si viata te-a lasat sa te bucuri,nu ti-a mai pus bete in roate!
Cum un copil mik se bucura la vederea cadourilor de Craciun,asa si noi,adultii,oamenii mari,adolescentii, facem....! Un fior plakut te strabate...si doar ideea in sine te multumeste,mai ales knd realizezi k si traiesti acel moment....si incepi sa te bucuri, nimik nu mai conteaza! Doar tu!! Tu in lumea ta! Kre sincer...pare ireala,si mereu iti pui intrebarea....kt va tzine?
In viatza mereu vor fi lucruri p kre nu le vom intelege,sau nu ne vor face placere sa le vedem acolo,dar......niciodata nu vom putea face ce ne place,pt k ar insemna ba sa murim de foame,ba sa facem persoane de langa sa sufere,ba..ar fi ceva de moment,si doar ne-am amagii! Dar merita...sa incercam....sa nu ne lasam batuti cu una cu 2,kiar niciodata,pt k e asa frumos sa simti lucruri pierdute candva,sau stari de spirit! si de data asta..vorbesc la general....shi nu de o stare de spirit proprie.

2 comentarii:

rux!r spunea...

orice clipa d fericire se plateste ...mai devreme sau mai tarziu :)k asa e-n viata,asta e tot farmecu,nu???

Leire spunea...

heyy how are yooouu??
i don't know nothing about you