duminică, 28 decembrie 2008

If we believe...

Sunt momente knd ne pierdem increderea,credinta si kiar p noi! Nu ne regasim,ne cautam drumul, shi park am pornit greshit,acolo dupa coltz,nu e,ci poate dupa un munte alb si plin de gheata! Il urkm anevoios,dar trebuie sa-l doboram,sa credem...in noi! Sa speram k va fi bine,sa nu ne arunkm din varf,si sa planam in necunoscut!
Kredeam in oameni,in binele din ei,k exista speranta,k realitatea cruda nu ii va schimba, un ajutor reciprok,si nu egoism notoriu! Ash vrea sa cred iar....dar nu mai pot! Nu mai vad in vorbe arunkte in vant nimik,ci doar minciuni si umpluturi de goluri!
Dar lucrurile nepalpabile in kre credem?! Unul si cel mai important...ar fi Dumnezeu! Apoi altii krd in dragoste,nu se vede,dar se simte! Shi suntem supushi la probe de fok,ne e pusa increderea la indoiala,o pierdem....revenim shi tot asha mereu! Pana knd? Vom fi oare multumiti vreodata? Completi si sa avem putin dar tot?!
Eu krd.....in mine mai nou! Pierdusem ambitie speranta tot! Incet shi sigur totul se aseaza de la sine p fagashul normal....ajungi la o linie de plutire,unde inoti continuu,si realizezi k potzi ieshii din apa,ud si inghetat,dar ieshi! Ridici privirea,vezi tot intinsul cerului si vrei sa-l atingi dar nu reusesti! vrem prea multe ne spune! Ai rabdare...
Si incepi sa lupti pt tine,pt viitor si prezent sa traiesti si sa simti lucruri,kre uneori erau doar acolo,le neglijai,cum te o faceai si cu u! Te pui p primul lok,si de atunci totul se schimba! Nu mai mergi cu jumatati de masura,shi kiar si rabdarea de a incepe lucrurile de la 0 dispare,dar iiti readuci aminte....ushor si sigur,altfel obosesc!
Shi tu in ce krezi? mai crezi in sentimente?in iubirea venita de la sine? in oameni buni si rai? in trecut prezent si viitor? sau ink esti la stadiul de a realizat k totul se rezuma la tine?!

1 comentarii:

Ana spunea...

first of all:) mersi de comment! second: imi place postarea, aduna esenta gandurilor oamenilor... intr`o lume de azi,fara niciun Dumnezeu si, de altfel, fara nicio limita, oamenii sunt nesatui si lacomi...ne e greu sa ne dam seama cine e un prieten dezinteresat cu adevarat,cine se va tine de cuvant si va face intocmai cum a promis,cu toate astea si noi putem fi, fara sa vrem, dezamagitori. pentru ca toti suntem oameni si gresim, insa pe altii ii vedem iar pe noi nu prea:)
third: sarbatori fericite,happy new year si tot tacamul, anul nou sa fie in an cu multe impliniri si bucurii:) ne mai "auzim"!take good care:)