vineri, 9 ianuarie 2009

Story of a life....


Unde noaptea isi arunk valul si cuprinde totul intr-o liniste,unde stelele pot fi atinse doar cu un deget,iar zapada reda imagini de vis,acolo in acel pustiu straniu de placut,a luat nastere o poveste!
Intr-o calatorie fara sfarsit,intre cunoasterea eului si a lumii intinse,au aparut sentimente profunde si amintiri sacaitoare!
Renuntand la tot pentru un nou inceput,a luat-o agale p carari incrucisate,un rucsac shi un portofel plin,inspirat din filme de aventura americane! Lipsit de speranta,de ambitie si vlaga, a ales o cale grea,prin necunoscutul vietii, prin dureri si oameni noi!
Purtat de pashii nesiguri in lokuri mirifice, impresionat de noul din viata,shi simtindu-se kiar multumit de alegerea facuta,uitand trecutul dureros,si ignorand inima sfasiata, a ajuns sa-si dovedeasca singur k privind doar in fatza,cu capul sus,realitatea il va lasa in pace,macar pentru o clipa,sau doar totul era in mintea lui bogata! Strabatand kilometrii lungi si plikctisitori, dormind in paduri verzi si suparatoare,in frig si-n singuratate, shi-a revazut trecutul,greselile si starile! Pierdut in trecut,a pornit un nou drum in prezent,faurindu-si viitorul!
Incalzindu-si corpul la marginea unui foc svapaiat,meditand si scriindu-si intamplarile pe un caiet deja inghetat,cu degetele negre si degerate,a inceput sa aiba speranta,ambitia de a-si termina calatoria plina de culoare,si de a nu mai fugii de problemele din viata lui,de a-si lua viitorul in propriile maini,de al modela dupa vointza sa,dupa deciziile sale,devenid praktik un pik egoist,dar nu si naiv!
Stia ce ii lipsea shi nu stia unde sa caute...vroia neprevazutul,dar nu si suferinta,poate pana la urma,calatoria aceasta nu era despre el,ci in cautarea acelui ceva,iar pe parcurs in singuratatea sa,a inceput sa se cunoasca pe sine!
Viatza ne ofera oportunitati de kre nu stim sa profitam,ne ofera suferinta si fericire, praguri de care ne lovim intens,ne ia speranta ne-o ofera,shi intreband de ce?! Pt noi....pentru omul din noi,ce va avea sa fie,pentru a-si croii mai ushor un viitor,pentru a aprecia la momentul bun,tot ce ai,pentru a face fatza realitatii crude, si pentru a traii!
Shi cunoscandu-se pe sine....a avut grija intai de el,apoi de restul,gasindu-si un scop in viatza,p care-l urmareste si azi,luptand cu privirea sus,si chiar daca e doborat,mereu renaste din nimic! Asta e firea omului, suferinta te face mai puternic,dar iti ia multe.......apoi gasesti altceva pentru care sa te zbati! Viatza e un drum lung si anevoios,simpatic uneri,trist de cele mai multe ori,important e sa-i facem fatza shi sa nu de dam loviti....

0 comentarii: