joi, 26 februarie 2009

Waiting for a star to fall...


Dorinte si sperante...in jurul lor ne croim un drum,il planuim si ne ramane doar sa credem in ele! Se vor concretiza? Unii spun ca poti muta si muntii din loc...cu vointa,dar oare e suficient?

Uneori ne amagim singuri,privim lucrurile asa cum am vrea sa fie,si purcedem pe o cale gresita! Nu totul depinde doar de noi! Pana acum doar adevaruri nu?

Dar daca am intra intr-o lume fantastica,unde imaginatia e la ea acasa,a basmelor cu printese si printi,cu zmei si capcauni? Marcam terenul,de o parte de aflam noi,oamenii ce se pierd intr-o realitate cruda,si de cealalta cei care cred in povesti?! Diferente? O mie....asemanari? Prea putine...si prea neinteresante! Dar ce primeaza?

Pornind in viata cu un plan prestabilit,poate,daca nu sigur,la mijloc te vei lovii de un zid! Ce-ti ramifica drumul,si te pune in dificultate?! Ramai cu alegerea,apoi cu shi daca...era mai bine? Si totul o ia razna! Iar treptat iti pierzi increderea in u, speranta moare, si in timp renunti...

Apoi te lasi la voia sortii,ce te poarta azi pe o treapta,maine p una mai jos,apoi iar sus,si tot asa,pana cand realizezi ca nu esti multumit!Sau exact opusul! Si iar apare jocul: Eu ce aleg?!

Raspunsul e ascuns si intortochiat,plimbat dintr-un colt al lumii,pana in celalalt,il cautam cu totii, si poate putini,sau chiar o multime vida il descopera! Strange?

Cu totii ne asteptam steaua norocoasa,o cautam o viata,altii se nasc cu ea,iar restul o pierd,nestiind sa profite de sansa?!

Omul e schimbator,cum vantul isi schimba directia,asa si noi, ne indreptam spre mai bine, ne schimbam si suntem in stare sa renuntam la multe,pentru o stare de satisfactie superioara? Cam pervers,si in acelasi timp ipocrit!

Shi in final,in lumea basmelor,totul se implinea,pana si cea mai mica dorinta a unui soricel,si sincer,uneori cautam basmele in realitatea noastra,ajungem sa ne traim propriul basm,sa ne bucuram de el,si sa speram! Si daca tu maine speri....k iti va fi mai bine,poate se va si intampla?! Chiar daca pe parcursul zilei,mai iei 2-3 suturi in fund,seara la culcare,daca esti sincer cu tine,vei fi multumit! O stare de spirit...cultivata in adanc,intr-un suflet chinuit de grija zilei de maine!

Candva mi-am pus si eu o dorinta,nu sa fiu print,nu sa castig la loto,si desi pe zi ce trece ma aflu tot mai departe de ea,inca cred! Si e tot de ce am nevoie!

0 comentarii: