duminică, 8 martie 2009

True colours...

Soarele loveste-n geam,reflectand o raza pe fatza posomorata,imi aduce un zambet,si-mi amintesc e primavara! Imi fac curaj,o iau la pas pe stradute zgomotoase,respir si privesc in jur, oameni voiosi se plimba agale,tinandu-se de mana! Totul prinde culoare....
Verdele din iarba se asorteaza cu ochii mei,deschisi de soare, covorul asternut rasfata copilasi ce se joaca prin iarba, caut un copac inflorit,si nu-l gasesc,dar e atat de aproape,nu am avut ochisor sa-l vad,cerul albastru se ascunde sub norii albi ca varul,haine colorate,de primavara picteaza tabloul numit realitate! Viata e un joc in culori!
Negrul asociat cu tristetea,rosul cu dragostea,albul cu puritatea si tot asa...o multitudine de contraste,de imagini pustii sau pline,demne de o carte de colorat! Pe care cu nerabdare ii dam un rost,asa si cu viata,ne jucam in culorile ei,devenind daltonisti uneori,privind in gol,si pierzand unele lucruri mici si importante!
Florile arunca un iz simpatic in aer, iti intra in vene si te bucura! Imi era dor de caldura,de armonie,de plimbari fara rost, de aer curat,de mine! Privesc in culori,totul....poate naiv,sau nu, un pic degustat,scarbit,dar plin de speranta! Pe un drum plin de coborasuri,razbat si ma zbat pentru mine,si-mi scriu adanc in minte,poti,e doar pentru tine! Si pornesc spre zilele ce vin,fara planuri,ci plin de culori calde,chiar si reci,undeva in suflet,fara sa stiu ce va fi,dar stiind ce vreau! P mine multumit!

0 comentarii: