sâmbătă, 4 aprilie 2009

Addict...of:

Privind in urma....mult mult in urma,intr-o perioada unde pamantul era arat cu plugul,unde paine se prepara in casa, laptele nu era pe rafturile supermarket-urilor,iar scoala nu era obligatorie! O realitate pierduta in timp,pe aripile lui totul a evoluat,a luat-o un pic razna,capitalizare?modernizare? Sau doar lucruri normale...pentru secolul nostru!
Incet am trecut la industrializare,la o mecanizare pana si a stoarcerii unei portocale,pentru un suc amarat de dulce. Si uite asa am devenit dependenti...de? Prea multe lucruri pentru a fi insirate....dar vreau sa le iau pe rand,in mici articole,marunte si amuzante,ca intr-un joc fara sfarsit,sa ies din banul zilei de azi,sa fac si ceva diferit! Si nu o mica lectie de istorie,e foarte simplu utilizand un Google...sa gasesti aproape tot ce vrei,sa nu spun chiar tot! Exista si mici exceptii.Prea putine totusi.....
Iar greul pentru a face ceva dispare,se diminueaza,iar satisfactia pe care o astepti se naruie si ea! Preferam simplul,alergand pe carari drepte,dar nu si corecte,ce pentru moment ne ajuta,dar nu ne si multumesc!
Dependeta=1. situaţia de a fi dependent; stare, raport de subordonare. 2. (mat.) faptul că diferitelor valori ale unei variabile le corespund anumite valori ale altei variabile. 3. (pl.) ansamblu de dispozitive mecanice, electrice sau electromagnetice prin care se realizează efectuarea unor operaţii de înzăvorâre pe liniile de cale ferată. o ă drumului = ansamblul lucrărilor şi al instalaţiilor accesorii ale unui drum. 4. (med.) stare de intoxicaţie cronică rezultând din absorbţia repetată a unui drog sau medicament şi care se manifestă prin nevoia de a continua această absorbţie. (dex).
Dar cati suntem in stare sa recunoastem ca suntem dependenti...?! Eu unul recunosc,am un sir lung de elemente,lucruri,activitati,alimente,si multe altele de care sunt dependent,chiar si lucruri nepalpabile! Un mic documentar prin cuvinte asternute intr-o zi cu soare zambitor!

0 comentarii: