vineri, 24 aprilie 2009

Only way to heal a broken heart...is!

Inima,acel organ indispensabil vietii, ce pompeaza sange cu o viteza incredibila,si minuscula in comparatie cu statura unui om,e asa de neinteleasea uneori! Ridicand privirea din pamant,mergand pe strada plina si murdara,gasim doar inimi plimbatoare,de la copii mici de gradinita,la batraneii pensionari trecuti prin viata! Adolescentii se plimba prin parc,stand pe o banca, schimband fiori printr-un sarut pasional si romantic, pe cand 2 adulti iau pranzul intr-un restaurant fancy, mancandu-se din priviri, iar batraneii duc dorul tineretii intr-o camera plina de amintiri! Situatii? O mie,dk nu milioane, dragostea e neinteleasa uneori, mai ales in a fi definita! Prea complicat raspunsul,iar fiecare simte altfel! Unul e rece,altul e cald,unul pasional,altul orgolios,o insiruire de sentimente profunde sau nu, de trairi si momente pline de magic!
Apoi, intr-un tarziu, totul o ia razna, pornind de la cateva cuvinte “dulci”, incepi sa te pierzi in multime, sa nu-ti mai gasesti inima acolo unde era in urma cu cateva zile, sa te doara ceva,si sa nu ai tratament pentru,medicamente ce ar usura suferinta in dragoste? Sa stearga orice urma de tristete,si sa-ti deschida inima iar?! Asta da lovitura pe piata! Dar asa nu se poate...
De la a simti la a suferi,asta inseamna dragostea,de a te ridica pe nori,apoi sa-ti dea o lovitura intre coaste,de ajungi jos,in genunchi,strigand dupa ajutor,si urland de durere! Piere cheful de viata, te arunci in paturi si perne, cu o telecomanda in mana,sau doar cu un serial de 9 sezoane, pofta de mancare? Nici vorba, ce sa mai spunem de plimbari prin locuri potrivite? Pline de amintiri si acum doar pustii? Parca totul in jur se aliniaza in a-ti face rau,si simti cum cineva are ceva cu tine, si te intrebi pe cine ai suparat de patesti una ca asta?! Te intrebi unde ai gresit? Dar daca nu ai gresit si asa a fost sa fie? Incepi sa acuzi, sa te schimbi si sa devii indiferent, sa nu-ti mai pese decat de tine, si producand suferinta ai satisfactie deplina,desi in interiorul tau,stii ca nu e drept! Te indepartezi incet de persoana care erai,si devii una not you! Fara farmec , cautand disperat ceva nou, sa-ti aduca un pic de farmec in viata,te amagesti distractii trecatoare, mergand in locuri straine, strain fiind si u,doar un simplu vizitator intr-o lume in care doar tu vrei sa ramai la fel! Iti placea! Dar evoluezi! Imi vin in minte cateva replici...”tot barbatii sunt porci, iar porci au devenit pentru ca i-a transformat o....femeie” ! si tind sa dau dreptate! Te schimbi fara sa vrei, si asa iti e mai bine,si nu neaparat devenid porc, ci purtandu-te cu ipocrizie, mintindu-te singur, si facand persoane care nu au nicio vina,si vor sa te ajute, sa sufere! Si lasi si tu o furtuna in spatele tau, si schimbi si tu oameni,si totul se rezuma la o leapsa continua, alergand fiecare dupa fiecare,cautand inima zdrobita, iar pe drum te pierzi,si ramai mut de ura,cand vezi inimi fericite!
Te razbuni pe orice femeie intalnita, te porti oribil,iar ea vrea mereu mai multe,culmea ironiei! Sau seduci usor apoi pleci in noapte,fara sa lasi vreun semn,ci doar ura si durere! Dar fugi tot pentru binele ei,nu te merita, nu e ce cauti,e mai bine asa, dar bine ar fi sa-i spui! E mai simplu! Si te gandesti daca mai au rost cuvinte intregi,pentru o usa trantita in spate!?
Iar intr-o zi cu soare, mergand prin aceleasi locuri cunoscute te gandesti daca merita? Daca a fost doar o treapta spre mai bine,spre evolutie,sau doar pentru un subsol,si ramai cu un dezgust privind comportamentul tau, si incerci sa pornesti iar la drum,dar nu stii de unde!?Cum! Si totul se complica! Si nu-ti convine,candva era asa usor....e greu sa te urci iar in sa,sa simti iar ceva pierdut!
Tratament? Nu exista?! Ba da! Trecut chiar spre eternitate! Nu-l poti atinge, dar il simti, nu-l vezi dar il petreci, e acolo si ticaie mereu cu un ceas vechi,sau unul de fite! Da ai ghicit! Doar timpul vindeca,inchide orice rana! Si dai uitarii totul!Dar te tine depinde cat te agati de trecut, cat vrei sa zaci asa,si chiar daca nu ramai la fel, si te schimbi,timpul iti videca in interior inima suferinda, punandu-i un pansament,apoi vei capa si increderea in u,si pe tine,dar cu o oarecare teama, si mergi mai departe!
Totul depinde in mare de u....si de timpul pe care il ai la dispozitie,si de ce simti ca vrei sa faci, chiar si inconstient gandesti prea departe! Move along...

0 comentarii: