miercuri, 22 aprilie 2009

Stop thinking...

Stii…tu gandesti prea mult! Mult prea mult decat ar trebuii! D ce trebuie sa faci asta? Strici momentul…sau momentele?!
Stii…..problema ta e: gandesti prea mult?!
Ups….that’s me! Intr-o secunde mi se perinda consecintele unei actiuni prezente! Iau in calcul tot! Shi nu glumesc! Chiar tot! De la lucrul bun,pana la evenimentele rele! Si uite asa mereu pierd,si nu profit! Uit sa traiesc si sa ma bucur de moment,sa zambesc si a 2 zi sa imi para rau,dar sa ramana o amintire placuta.
Iar uneori aceste clipe de not thinking,de spontaneitate,de nebunie profunda, de neclaritate duc la stari capricios de fermecate! Sunt si spontan,surprind placut,dar ajung in momentul acela,si spun stop,sau bag capul sub nisip, ca strutii si ma ascund,nu e tipul meu,nu vreau sa fac ceva negandit! Live totul e mai complicat de pus in practica,stim cu totii!
Doritor de not thinking caut tratament?! Solutii? Le astept…..sau ar fi una! Stop think get drunk! Un shot, 2 …3….pana le pierzi numarul,apoi totul devine in jur neclar, incetosat,si de o potriva placut! Actionezi natural, ai limbarnita,si nu te mai opresti, alcoolul din sange iti da curaj, sau scoate la iveala tot ce tii ascuns uneori,si zambetul iti sta pe buze neincetat,okii un pic cam injectati, freza ravasita,haine ciufulite! Dansezi si privesti cerul, te simti bine indiferent de locatie, te dai la cineva fara sa vrei,si iar iti place ce faci,macar a 2 zi ai o scuza,vorbea alcoolul!
Simti nevoia sa iesi din rutina,din tot ceea ce faci si e bine,si correct,si nu numai pentru tine,cat si pentru cei din jur,te saturi sa-I impaci pe toti,sa le faci p plac,si vrei sa-ti joci propriul rol,intr-un film de 5 stele,in realitatea trecatoare! Si sa ramai…cu o durere de cap,o senzatie de bleah…si cu un nu mai beau niciodata! Bine niciodata se transforma in …pana data viitoare! Noi romanii avem o mentalitate un pic cam redusa uneori,vorbesc cunoscand si alti oameni,alte gandiri si alte perceptii,din exterior! Grija zilei de maine,ne da dreptate sa o facem,dar unde-I farmecul? Unde-I bucuria de a traii? Unde-I tot?!
Unde-I acel just for fun…let-s do that! Chiar si fara alcool! Just for fun! Sa ne simtim bine,si peste ani sa ne amintim,uite am facut si asta,si kiar mi-a placut,chiar daca asta inseamna ca a 2 zi sa nu ai bani,sau sa te simti jenat,sau sa faci pe cineva sa sufere,sau….prea multi de sau,vezi,déjà gandim prea mult si acum!
Uneori suntem limitati,dar asta nu inseamna ca nu putem avea un moment de bucurie, limitati de anumiti factori perturbatori,dar buni,sau doar lipsuri! Un gratar pe plaja pustie, o tequila in mana dreapta,un club dintr-o civilizatie pustie, o discoteca de vara, un loc de fite, o iesire pe banca, un bar cu canapele de piele,un monopoly in miez de noapte,sau doar o narghilea cu mult fum intr-o casa vesela, exemple din miile existe,dar uneori suntem plictisiti si de astea! Greu de multumit e firea omului! Dar cu vointa putem face tot ce vrem,bine nu e suficienta doar asta,starea materiala uneori ne incurca,si ne dezgusta,dar….se cauta solutii in regim de criza!
So stop think andu…and get drunk!
Voi urma cu detaliile exercitiului…si cu rezultatele obtinute!

1 comentarii:

Anonim spunea...

asa e uneori e bn sa gandim doar cu inima poate atunci am face mai putine greseli decat daca am gandi cu mintea. E bn sa spui "hai" cu inima si atunci cand ratiunea spune "stai nu e bine ce faci, e gresit". Uneori ne multumim doar cu niste vise si niste provocari ce ne raman impregnate in memorie pentru ca stim ca in realitate sunt prea greu de realizat, pentru ca sunt contrare principiilor noastre si gandim ca nu-i bn cu toate ca inima ne spune sa ne traim clipa si preferam sa fugim sa ne prefacem ca uitam si ca e mai bn sa ne ascultam ratiunea insa pe cine ajuta acest lucru?! Nu cumva ne mintim singuri?