marți, 9 iunie 2009

Ai..si pleci, nu ai ...dar vrei?!

Un fruct oprit?! Mereu ne dorim mai mult, si suntem in stare de sacrificii pentru asa ceva! Dar stim oare cand sa ne oprim?! Sa ne recunoastem invinsi, si sa plecam,poate si cu o urma de regret?!
Everybody wants something....sometimes! De data asta vor doar sa fie italieni.....jocuri de cuvinte, imbinate redau un titlu de film, unul chiar fun! Neprevazut, fraze scurte si ironice, dorinta, pasiune, dragoste, chiar un strop de obsesie, si un final?! Nu se spune! Ideea e?!
De cate ori ti s-a intamplat sa pierzi ceva,sa nu apreciezi la adevarata valoare,sa te bucuri de acele momente, apoi totul sa devina la trecut,si sa te uiti in urma, sa traiesti din amintiri, si sa te complaci! Apoi incerci sa repari totul,dar nu e suficient o scuza,o fapta, sau agasari repetate, telefoane in miez de noapte,desi culmea....uneori da rezultate?! Dar ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust nu?! Ceva se schimba, iar acel nou diferit, te face sa deschizii ochii,si sa iti dai seama cum visai doar la sentimentul de siguranta,si nu neaparat la persoana respectiva! Cautai protectie, si obisnuita! Ca mai apoi sa te decizi singur ca te-ai amagit,sau poate ai facut-o doar ca sa-ti demonstrezi ca poti, dar odata cu u, mai strici o stare de bine!
Dar in dragoste se poate demonstra cel mai bine titlul de inceput! Cu sila nu se face,nici cu forta,poate uneori doar cu rugaminti, sau incercari repetate,desi atunci simti cum persoana respectiva e buna pentru u, si se lasa greu,jocul e mai dur si placut, satisfactie garantata la succes! Dar apoi succesul se transforma in esec, unul mai dur poate pentru persoana de langa,decat pentru tine! Tu ti-ai extaziat capriciul! Si intorci spatele si pleci! Dar cand ti se intoarce spatele? Un joc plin de ironie!
Solutii?! Traieste, zambeste si have fun atat cat e,si invata sa spui nu,exact atunci cand trebuie sa renunti,si nu te mai complica, o faci singur,iti ingreunezi situatia,si chiar daca iti e greu,si chiar daca nu ai speranta in acele momente, ai doar putina rabdare! Atat rabdare,si un moment de liniste!

0 comentarii: