marți, 16 iunie 2009

.....must have...of 2009

Auzi fata....nu mergem acolo....sunt fitze ieftine,mergem dincolo sunt fitze marfa!!! WTF!!!! Si ma repet WTF!!!! Oare unde ne indreptam? Cu pasi discreti spre....spre o prapastie adanca!!!
Pitzi de bamboo,cu tocuri inalte de 15,fusta pana la fund,si cu un decolteu generos,un machiaj strident si par de revista,isi fac plimbarea de seara,nu pe Tomis,ci pe faleza din mamaia, vor priviri,se vor in centrul atentiei, si sincer....pentru moment o au! Pana si barbatul ce-si cara copilul in spate,se uita pe ascuns,inghitind in sec! A privii e ok?! nu?
Discutii aprinse, telefoane cu mesaje, parca s-au uitat prea mult la Gossip Girl, auzi draga,te sun cand vreau eu da?! hai pa...am treaba,sunt la spa! Cand colo ea isi muta fundul bombat si tentant pe faleza! Iar prostul ghici?! O crede!!!
Terasa cu fite ieftine,nu le mai face cu ochiul,anul trecut pe vremea asta,acolo isi faceau veacul,acum au un alt nivel,tel si doar doar,ar pleca acasa cu parul in vant,dintr-o decapotabila la moda si ea! Vor terase marfa, studiaza prada ca o leoaica infometata,si cum prin ocazia isi scapa telefonul sau cheia de la masina prietenului, si decolteul bogat reda o imagine,ce sincer pana si un mosneag s-ar balbaii! Primul pas...hai fata sa plecam, ne-am facut intrarea, se cauta in posheta fake de marunt de spaga, si pornesc agale asteptand undita!
Continuarea...o vedem la stirile de weekend: sampanii scumpe, nopti pierdute, si NEXT!!! Vara-i lunga, trebuie sa colectioneze tinute pentru tot restul anului! Si pana cand...!voi chiar nu realizati ca totul e trecator, pana si terasele observ!!! Si ce rost mai are sa-ti bati capul?! Sincer eu ca baiat...in afara de fata de :O raman mut,si imi pun intrebarea! Oare se mai merita?! Oare cand iesi cu o fata in orash, iti spune nu vreau acolo,trebuie sa ma afisez, nu de alta,dar maine poate am nevoie de altul?! O f..k!!! Pana si o fata normala....incepe a emana impresii de bamboo,si nu-si mai vede varful nasului,iar tu iti bagi piciorul,cum fac si eu,si te lasa rece!
So...must have of 2009 fite marfa,in detrimentul fitelor ieftine! Good luck!

3 comentarii:

Ana spunea...

:)) si iti dau seama in plin sezon...se strang fitzele din toata tara...PATETIC...si o sa mearga in clubul ala nou din mamaia...am auzit si eu de el prin treacat..cica totul e alb..cu paturi perne si puf..:)))...ca la noi la nimeni:))..si plin de fatze:)))...

Un prt a fost in weekend acolo si a intrat ceva fotbalist in club , se aseaza omu la masa si poc si 10 pitipoance una ii facea masaj...alta il mangaia pe mana, etc...si poc vine sticla de sampania de 150 de mil(lei vechi)..nici macar nu s-a sinchisit tipu sa faca comanda...se stia deja ce vrea baiatu....

Patetic..nu am ce zice

Anonim spunea...

hmmm ....interesant articol insa finalitatea lui e nula ...si nu din cauza ta , multi au mai vorbit despre felul in care se degradeaza societatea ca sa nu folosesc cuvinte mai urate pentru anumite domnisoare dar degeaba ... nimic nu se schimba ... unii sunt prea "jenibili" ca sa isi dea seama d asta

Roxana spunea...

mmda si pe mn ma streseaza fetele astea..fac umbra degeaba pamantului.Cel mai nasol lucru este ca se iau unele dupa latele.Daca are una ceva,trebuie sa aiba si cealalta si asa mai departe.
Oriqm...e bine ca ai surprins aspectul asta.
PS:Si eu ma uit la Gossip Girl:D