miercuri, 3 iunie 2009

Pitzy de romania...

Vremuri nebune,in ziare, la Tv, reviste de scandal, toti fac show-uri, cauta audienta si in final....cu ce raman? Cu subiecte dezbatute intens, fac valva vreo 3 zile,apoi sunt date uitarii! Un must have al sezonului este sa fii pitzy!!! Daca esti si una de bamboo....atunci ai totul la picioare?! Ok! Esti frumoasa,ai corp, sani bombati, fund apreciabil,dar kiar e nevoie sa profiti de toate astea si sa ai nasul pe sus? Ai uitat esentialul? Profita cat mai poti! Frumusetea paleste,la fel cum frunzele se ofilesc toamna,dar tu esti o floare un pic cam expirata! Nu stiu cati te apreciaza?! Pe tine ca persoana?sau corpul tau chic si geanta guess?
Si iti permiti sa iesi in club...cu fusta roz isi decolteu obraznic, aaa...am uitat,plateste prostul din dreapta,el te promoveaza,si e mandru k te are,asta pana se plictiseste de u,si ramai cu buza umflata!Nu-i nimic, gasesti un altul! Faci shopping prin mall,cu tinuta de club,doar doar...ai gasii unul care sa scoata cardul! Faci nazuri si te rasfeti in tratamente scumpe, umblii in masini scumpe, si intr-o dacie te strambi! Oare ai uitat de unde ai plecat? Cand utilizai troleul pe post de mijloc de transport? Cand erai o fata normala si aveai un vis frumos? Cand dragostea nu-ti trecea prin stomac?
Sistemul te-a creat...iar altele te iau exemplu!Ceea ce e si mai trist! Tarziu in noapte, emisiune cu mesaj! O gluma plina de haz! Domnisoara dintr-un oras uitat,cauta afirmare! Unde? Numai la tv...trimite poze,intra in direct are chiar haz, face compromisuri, renunta la oras,discuta cu parintii,culmea sunt de acord! Dar avea prieten? Dar cum viata in reflectoare devine interesanta,acesta intra la categoria lucruri de care se poate lipsi! O spune in fata intregii populatiei nestiind de gluma,se bate cu pumnul in piept,accepta sa produca un scanda,chiar sa renunte si la haine,e mandra de sanii ei,chiar daca sunt lasati un pic! Wtf? Ink o data se confirma povestea, suntem o natie de naivi,de tristi si prosti! Afla povestea, scenariul regizat,se balbaie, si nu stie ce sa spuna, mai ales venind din partea prietenului,cauta scuze,si i se inchide! Incep dezbaterile! Amuzante ce-i drept, chiar si actantii! Sincer...nu stiu cum de au rezistat discutiei,fara sa zambeasca! Concluzia?
Pitzy minunta joaca teatru, linguseste si primeste ce merita! Uneori priviri patimase in miez de trafic, alteori remarci brutale,dar in final....un card nelimitat!Si cine spunea...banii nu cumpara fericirea? Nu...dar o fac mai dulce! Si constient,spun,nu e doar la noi,e pretutindeni, dar devine anost! Ma dezgusta....dar ce-i frumos, si ochiului ii place!

1 comentarii:

Anonim spunea...

http://ruxir.wordpress.com/2009/03/21/atlas-de-mitocanie-urbana-ff-tare-d/