sâmbătă, 4 iulie 2009

Mereu!

Norii se balansau in vant, luau forme ciudate, si iarba imi mangaia corpul intins! Soarele se juca cu raze pe chipul meu,orbindu-mi treptat vederea, si totusi incercam sa deslusesc mai mult! Zaream un iepure mare si alb, apoi se transforma intr-un catel schilodit, rand pe rand imaginatia mea bogata cauta raspunsuri banale,intr-un mister evocat de ani!
Mereu ma pierd in raspunsuri, mereu caut intrebari,numai pentru a avea raspunsuri! Caut ceva....in tot ce misca,caut sa fac sa-mi fie bine! Caut....am spus,o iau treptat,am si facut,dar iar nu am rabdare cu mine! Mereu nu am! Ma plictiseste sa astept de la propria persoana,mereu ma enervez cand sunt asa delasator! Si ma pierd in nuante pastelate, ma pierd printre randuri,si cand ma regasesc?! Mereu o iau de la capat! Apoi gresesc, si nu mai repet stupiditatea! Apoi ma schimb,si vreau altceva! Si mereu ma departez singur de acel altceva!
Mereu...gasesc ceva! Ceva ce nu-mi trebuie! Ceva de care ma agat,apoi tot acel ceva ma lasa rece! Nu stiu cati pricep aluzia din introducere,dar ma caracterizeaza! Ma defineste si ma preocupa! Si pornind de la jocuri de cuvinte,am dat un sens textului, am gasit si un titlu, si mereu pot mai mult! Doar ca mereu uit,si ma opresc! Mereu caut o scuza in ceea ce fac,si nu uit ca-s eu vinovatul! Mereu ma consider vinovat,desi nu-s! Mereu...obosesc,dar nu renunt! Mereu zambesc,desi nu simt ca pot! Mereu mananc ciocolata! desi asta nu-si are locul aici! E doar un alt mereu....
Mereu....spun azi nu mai scriu,dar maine ma apuca rasul! Am ceva,si ar fi pacat sa nu profit de el! Macar de el....! Iar azi mi-a ajuns de atat mereu! Un n buna e suficient!

0 comentarii: