marți, 28 iulie 2009

Summer 2009

Ce te face sa te simti cel mai bine in miez de vara?! Un ceai rece la o terasa umbrita? O plaja plina si galagioasa?! O plimbare pe faleza scaldata de mare? O mancare gatita intr-o bucatarie sufocanta? O vacanta spre valuri si miresme noi? Un munte umbrit si singur? Sau o strangere in brate,si un sarut banal?
Oricat de mult am diversifica, ajungem sa ne plictisim, sa dorim si altceva,dar nu stim ce! Si apare o situatie de nu am chef,de stat in pat si zacut acolo printre perne moi,ce miros inca a somn, cu un geam deschis ce lasa sa patrunda caldura insuportabila de afara! Si te sufoci la propriu....ai face ceva,dar ba nu ai cu cine,ba nu ai cu ce, ba bugetul nu-ti permite,si trebuie sa te limitezi, n motive variabile, si nu-ti mai pasa! Accepti totul,chiar daca nu mai are farmec,dar nici nu misti un deget sa suni farmecul,sa-l chemi, si sa-l mangai usor,chiar senzual, sa-ti aduca un strop de imaginatie si de nou!
Iar o zi banala, poate devenii speciala intr-o clipa, doar privind verdele din jur,sau mirosind o floare,chiar gustand un fruct de vara! Pana si o baie in mare, te racoreste si-ti da vigoare, si usor,renasti din nimic,doar din dorinta de a face si altceva! Iar pentru mine, azi aceasta zi obisnuita, ma face sa-mi doresc si altceva, altceva legat de scris! Vreau o provocare de la voi! Vreau o tema de subiect, un gand, o cugetare, orice va trece prin minte, ca mai apoi eu sa modelez totul,sa-l transpun in cuvinte,si sa-i dau farmec! E si o mica aluzie aici!
Si multumesc cititorilor virtuali,pentru sustinere,pentru tot! Si acum am nevoie de voi, vreau sa diversific, sa dau culoare,sa transform din articolele simplastice, in texte bogate de nou!

1 comentarii:

afostodatavera spunea...

ce cauti tu ...ce iti doresti cu adevarat ...ce iti aduce linistea (si nu fericirea)...scrie despre "frumos-ul din viata"...despre acele mici lucruri care ajung sa faca diferenta si sa umple golurile ...ideea mea ...atat cat se poate de provocatoare ...:P