marți, 18 august 2009

Cap 2 Barbatii fac lucruri stupide....

Shi pornesc pe aceasta treapta vorbind doar din exterior, si cu obiectiva referire la alegerile din viata! Mai ales cele amoroase....
E dat prin lege(legea femeilor) doar ele gandesc asa, ca noi barbatii,intai gandim cu cucul vesel din pantaloni,ca mai apoi cu inima si romantismul din noi! Bzzz!!Wrong! Si nu incerc sa ma scuz fata de femei, chiar deloc, ci vreau sa pun in vedere o alta perspectiva! Aceea pe care,ele, femeile, se fac ca nu o observa, o trec cu vederea cat ai clipii,si uneori doar din orgoliul prostesc ce le joaca prin minte!
Tu...ca barbat de cate ori te-ai facut de ras in fata oamenilor,sau ai facut lucruri marunte si stupide, doar ca sa-i arati persoanei de langa ce inseamna pentru tine?! De la a fugii cu un buchet prin piata, de a cara un urs mare si roz,prin tot orasul, de a face un streaptease in miez de noapte, sau a te lasa corupt la multe altele....! Exemple o mie....rezultate? Prea putine....! De ce? Cate femei apreciaza?! Sau pe moment raman impresionate,ca mai apoi sa ? Sa uite, si sa iti scoata ochii ca nu i-ai facut pe plac noaptea trecuta,si ai plecat in oras cu prietenii?! Iti freaca neuronii incat, iti iei campii,si nu stii ce sa mai faci?! Dar solutia e mai simpla decat pare.....Ia sa nu mai faci nimic! Ia sa astepti sa vezi daca ea face ceva pentru tine?! Se prosteste, iti face o declaratie de dragoste, iti canta pe scena, iti scrie biletele? te viziteaza noaptea tarziu, iti da un mesaj cand nu te astepti?! Again ....prea putine gesturi! S-au obisnuit sa astepte sa primeasca,iar de oferit....fix la naiba! Nu-i convine,te ameninta ca isi face bagajele si pleaca! So what? Din cate imi aduc aminte, cam 4-5 fete zak in momentul de fata,pentru un singur barbat?! Iar anii trec, varsta se aduna,iar ele devin disperate ca-s singure?! rememoreaza anii, ca mai apoi sa-si recunoasca greselile! 2 late! Mult prea tarziu....macar de ar invata ceva din asta!
Un alt lucru stupid e sa ierti,cand nu trebuie,cand te amagesti singur, si ti se pare tie,ca in mintea ta intortocheata,ceva nu se aseaza cum trebuie,si te impotrivesti?! E alegerea ta! Dar te roade atat de tare,incat nu rezisti tentatiei de a nu afla! Si ierti.....si ciorba nu mai e la fel de gustoasa! Te apuca greata,dar dregi cu lamaie...pana ti se apleaca!
Stupid e sa umplii camera cu flori, si sa astepti....sa primesti ceva! Nu uita,ai vrut sa faci gestul asta,dar te asteptai sa fie apreciat! Socoteala de acasa nu se potriveste, nu e o logica banala! La fel de stupid e sa-i faci o vizita in mijlocul zilei, ca-ti pune placa cu controlatul?! WTF?!! De incredere a auzit?! Nu prea.....doar esti barbat,esti in aceeasi oala cu porcii ce i-au facut viata un calvar inainte?! Nu-i nimic, o sa ajungi si u, in aceeasi oala,dar nu inca,putin mai tarziu! Si nu ma refer la dezamagit din partea ta,dar tot iti gaseste un motiv, ii e mai usor sa procedeze asa,si sa scape de vina! Se salveaza singura,se amageste, si dispare!
Cretin e sa suferi dupa cineva,care nu merita! Cum? Simplu.....!!! Ai un gol in suflet pe care nu-l definesti si nici nu stii ce e cu el,si se marteste pe zi ce trece,dar in acelasi timp te sictiresti si tu,si inveti multe altele! Si te schimbi fara sa vrei, rezultat inevitabil, ca mai apoi sa apara alta,si sa vrea sa te schimbe in felul ei?! Oare femeile nu-s in stare sa te accepte asa cum esti?! Oare chiar vor sa aiba o marioneta langa ele?! Sunt feluri si feluri....de femei!
Iti continui viata cautand ceva ce ai avut, si esti constient ca nu mai gasesti,dar te afunzi mai rau in noroiul aspru, si lasi urme adanci,dand din coate! Uneori faci si tu sa suferi,nu suntem usi de biserica, si atunci meriti sa fii porc,dar cronologic,vina cui apartine? Nu acuz pe nimeni!!! Conform datelor concrete oferite de sexul feminin, orice barbat bun, se transforma in opus,atunci cand sufera,fara motiv dupa o alta ce i-a trantit si calcat inima in picioare! Mai sunt si exceptii....
Se merita oare sa faci lucruri marunte? Sau sa-ti iei suturi in fund, ca nu-s apreciate,poate chiar intelese gresit?!

4 comentarii:

Anonim spunea...

vorba ta,totul e relativ...
ff fain postu .. dar te-ai gandit k ai facut toate aceste lucruri "marunte" pentru cineva care nu merita?
acu vorba mea :)) tre sa pupi multe broaste pana gasesti printesa... :) so ... nu merita sa te schimbi ;) parerea mea :)

mihaela spunea...

stai calm,esti prea tanar sa tragi astfel de concluzii...ai sa vezi,intr-o zi,vei descoperi o persoana care va fi f fericita sa faci toate "nebuniile" astea pentru ea...sa nu te schimbi

AndReeA spunea...

si daca incearca sa te schimbe, e pt ca nu stie ce are langa ea si nu te apreciaza destul
nu meita sa te schimbi doar pt a-i face pe plac...
cine te place, te place asa cum esti, cu defecte si calitati.
fiecare are partile lui bune si rele, daca am fi la fel nu ar mai avea niciun farmec viata

adriana spunea...

putini barbati mai fac gesturile mentionate de tine...si da,nu merita sa te schimbi atata timp cat persoana de lanha tine s-a indragostit de tine asa cum te-ai prezentat...