vineri, 18 septembrie 2009

Dans nebun

Te rog....imi acorzi acest dans?


Cu pasi mici si emotionati, totul se invarte in jur, un joc stang,dar placut, mainile calde se ating usor, si nebunia incepe! Muzica rasuna din instrumente, o voce placuta si suava rosteste cateva versuri,ce nici nu au importanta, nu se aud, toata atentia e asupra ritmului alert, in care se desfasoara imaginea! Emotia dispare, precum si lumea, ramane doar ea acolo,si eu, si sincer,nimic nu mai conteaza!Putem transpune intreg scenariul, intr-un parc rascolit de toamna,unde frunzele au propriul dans,in bataia vantului caldut,inca de vara! Aliura luata de ele, se aseamana cu pasii, te fac sa plutesti,sa sari peste covorul aramiu,si apoi sa cazi gratios, intins pe spate, incercand sa privesti cerul!

O pirueta lina, te trimite spre peisajul alb de iarna, si simti cum privirea cauta fulgii albi,ce-ti rasfata limba, un strop de nea,in stare de condens, si un zambet apare, acea bucurie de copil! Si in departare rasuna trompetele, chiar si toba cu ale ei cinele, ca un zumzet de copiii la sanius! Si dansul continua, si privirile se incruciseaza, o roseatza palida strapunge obrazul fin, si revii p platoul initial! O culoare din decor, atrage privirea, dar totul paleste la surasul ei, si doar ea devine un curcubeu usor de prins, la primul pas gresit! Aplauzele rasuna, incurajarile vin in valuri calme,iar ringul se aglomereaza! O vara torida,prins in trafic?! Caldura se vede pe camasa alba, cravata deranjata din locul ei potrivit,da un aer rebel, iar oboseala nu se simte! Dispare! Sincronizarea e la ea acasa, totul devine atat de potrivit, incat uit ceva! Uit ca totul e doar un vis...nebun.

3 comentarii:

ruxir spunea...

ff tare :)

Livia spunea...

Cu siguranta ti-as acorda un asemenea dans;))

Sandgirl spunea...

Mi-ar placea sa crezi ca pana si cele mai indraznete vise pot deveni realitate... si asta numai daca iti lasi sufletul sa se contopeasca cu ele!