sâmbătă, 26 septembrie 2009

Doar randuri abatute

Apas delete, si continui asa, orice rand ce-mi zboara pe alb, dispare intr-o clipa, poate plictiseala, sau doar lipsa de inspiratie, sincer, nici nu stiu ce e, incerc sa aflu, dar ma obosesc! Alerg spre ceva iesit din comun, dar nu se lipeste de mine,nu azi, nu maine, si poate nici peste o luna, dar sper in ceva bun, si la locul lui, in cuvinte rostite cu farmec, alintate si asezate pe un portativ melodios!
Ridic din umeri, fac o poza, salvez, si ghici? Erase! Nu-mi place, prea pretentios si aici, incep sa-mi pun intrebari, oare chiar merita?! Privesc, miros si astept inspiratia, mai gust un strop de dulce, o gura de cola, si mi se face somn, refuz, nu-mi pasa, prea mult somn strica! Precum si ochii mei, stand zi de zi in fata laptopului!
Incep ceva, si las asa,ajunge pentru azi, dar maine stiu sigur, ca voi spune pas, si totul va ramane intr-un folder ascuns, uitat in timp, si delete la urmatorul format! De ce nu continui? De ce ma opresc? de ce nu pot mai mult?! Intrebari ce se asorteaza si in viata de zi cu zi! De ce ma complac atat de mult in neputinta, unde imi e acea raza de ambitie, ce imi reda speranta in trecut?!
Si din intrebari pornesc texte in miez de noapte, idei rasar si ofilesc, nervi zboara,se tocesc, si adorm usor pe perna moale,ce miroase a somn, si nu inainte de a apasa un save portocaliu, si plin de viata!

1 comentarii:

Anonim spunea...

ai nevoie sa fi motivat ca sa poti face un pas inainte!