duminică, 13 septembrie 2009

It's not easy...

Nu e usor sa:
speram ca maine va fi mai bine,decat azi!
ai incredere in oameni,cand maine te pot dezamagii!
tragi de tine, cand nu ai pentru ce!
spui adevarul,cand stii ca ai de pierdut!
spui ce simti,si toata lumea sa stie!
-ti accepti defectele,si sa le remediezi!
razi,cand sufletul iti plange!
renunti la ceea ce tii!
te uiti in urma, si sa nu-ti para rau!
legi 2 cuvinte,atunci cand e cazul!
traiesti fara regrete!
suferi?!
Si multe altele....concluzia?! E cam dificil sa-ti urmaresti calea, anevoios chiar cand te lovesti de ziduri betonate, si pline de noroiul din jur, dar e usor sa vezi cat farmec exista in jur! Pacat ca ne pierdem in multime, si gandim in grup, brainstorming, life suck, imprumutam fara sa vrem problemele,dar uitam de noi! De noi depinde cam totul! Ai cheia in mana,dar o faci pierduta,pentru ca ne place sa ne jucam cu noi, sa ne chinuim singuri,si sa gustam satisfactia de mai tarziu,dar gustul nu-i acelasi! E cam fad....si nici rezultatul scontat! Traim dupa reguli si conceptii, ne limitam si privim strict in fata, mintindu-ne ca e bine, e usor asa, dar oare nu-i mai usor sa privim spre miezul problemei, sa ne identificam cu ea,si sa stoarcem ultima picatura?!
E usoara viata?! Nu! Unii se chinuie pe paturile spitalelor, altii traiesc in mizerie, poate chiar nu au ce manca, iar noi?! E usor sa te schimbi,dar nu-i usor sa uiti ce ai fost! Si te macina incet, te sfarma, si nu stii ce vrei! Nu e usor nu?!
Indiferent de formulare, de dificultate, noi, oamenii, vedem exact ce vrem sa privim, simtim si suferim, pentru ca vrem, dar o simpla decizie,poate schimba situatia! Cum?! Ramane sa aflii singur...

0 comentarii: