joi, 24 septembrie 2009

Love or sex?!

Cum vezi persoana de langa?! O simpla actractie sexuala? O simpla femeie banala? Sau doar fata ce te face sa simti ceva simplu si inexplicabil?! Ce te face sa vrei mai mult, sa ti se faca dor, sa ai nevoie de imbratisarile ei, de saruturi nu mai vorbesc, de vorbele linistitoare in miez de noapte, de orele fara somn pana la ziua! Sau iti e doar indiferenta si e ceva acolo, doar de dragul de a fi?!
Privirea poate fi indreptata spre o sumedenie de lucruri, de imagini anoste, de situatii tensionante, si uneori e bine sa asociem aceasta privire si cu ce avem in suflet, sa facem o conexiune complicata, si sa acceptam lucrurile asa cum vin! Randurile merg mai bine dezvelite cu ajutorul unor melodii de suflet, ce provoaca mici amintiri din copilarie, si emotii, ce descriu prima dezamagire, prima fata ce iti placea, si mereu cautai o melodie sa-ti descrie starea!
Relatiile duc la un contact intre cele 2 persoane implicate, bine acum poate sunt si 3,4 mai stii ce preferinte au unii?! Unul plin de incarcatura emotionala, sau doar pasiune nebuna de moment?! Poate plictiseala, doza suficienta de alcool in sange, sau have fun, fara regrete! Iar azi, nu e vorba de general,ci pur si simplu despre mine,desi nu prea imi place ideea,dar trebuie!
Am fost in ambele situatii...si de a face dragoste, si doar sex!? Diferente?! Sincer prefer dragostea, da! Suna romantic, siropos, and stuff like that, dar....si va fi un dar lung!
Te simti singur, nu ai speranta, nu ai nimic, doar imagini amare din trecut, poate chiar durere, sau senzatia de nemultumire, si tot ce vrei e sa fii lasat in pace, sa stai in pat, sa te uiti la seriale, si sa iei cina tot in locul unde dormi! Avem tendinta de a ne retrage in noi,in locurile ce ne ofera siguranta! Apoi intr-o zi, te lovesti de o persoana fara sa vrei, fara sa-ti pui intrebari, ma atrage? vreau ceva de la ea?! Si incepi sa simti, sa vrei mai mult, si sa nu imparti decat cu ea ce ai! Un joc nebun in 2, amestecat cu tandreturi, sentimente,priviri pe ascuns, vorbe simple si la locul lor, saruturi furate, maini amortite in somn de la tinut in brate, si totul o ia razna sub ochii tai, ramai doar un simplu spectator ce-si vede viata pe un ecran mare! Si iti place, si prinzi gustul, vrei mai mult, dar nici nu preferi graba, si ramai singur cu ea, si incepi sa-i saruti trupul, gatul, si sa-i dezvelesti un umar, gusti parfumul dulce amar, ii adori privirea, si respiri in acelasi ritm, traiesti clipa! Hainele zboara in aer, si intr-o clipa, trupul gol surade in lumina difuza a unei lumanari aprinse intr-u colt de camera, un ingredient important ar fi si o muzica in surdina, poate si surprize colorate si mirositoare, gen flori, si pleci p un drum, unde nu mai conteaza locul, ci doar persoana din fatza! Ai vrea sa ramai acolo,blocat in acel timp static, in intunericul placut, nu stiu daca bezna poate fi mai placuta,decat atunci! Si clipele de dupa, intaresc ideea de dragoste!
Shi revenind la sex?! La sex ca placere, sau doar de nevoia de a descarca mici hormoni rebeli, ce-ti strica starea uneori! Uneori poti face sex,doar din atractie fara sentimente, doar pentru ca iti place persoana, vrei sa vezi ce poate, ce are de oferit, si ramane la stadiul acela, sex friends, e la moda mai nou, sau sex cu o persoana care vrea, iar tu, te lasi in jocul ei, lipsit de interes, si doar te bucuri de momentele de placere de la sfarsit! Cine nu vrea orgasme?=))
Am incercat si ultima parte, tocmai din dorinta de a gusta din sansa oferita, si nu prea m-am simtit bine, ci doar sa-mi demonstrez ca pot sa fac si asta! Un pic folosit, un pic degustat de mine, si nici urma de implicare, probabil s-a si vazut,dar nici ca mi-a pasat! E trist sa tratezi oamenii asa, ca simple obiecte sexuale! Dar face bine la hormoni!
Sexul e sanatos, medicii il recomanda, si cunosc foarte multe fete, care dau doar din gura, iar cand trebuie sa si demonstreze in fapte, fac pe pudicele, si se rusineaza! Iar prietenii le asteapta acasa, iar ele flirteaza intr-un mod misterios de placut!
Love? Sex? Sex? Love?! Abstinenta frate! E mai sanatoasa! De unde atat?! Sunt o persoana intr-o continua schimbare, incerc sa ma cunosc,si sa cresc in asa fel,incat sa nu regret nimic, dar in acelasi timp si gol, dar prefer dragostea si toata futerea de nervi ce vine cu ea!

2 comentarii:

Anonim spunea...

ff tare articolul... cred k intr-un anumit moment al vietii toti vrem sa avem parte de dragoste(unii mai devreme , altii mai tarziu)..oamenii nu sunt facuti pentru a sta singuri si cine spune k ii e mai bine fara se minte singur...
partea asta imi place ff mult "Te simti singur, nu ai speranta, nu ai nimic, doar imagini amare din trecut, poate chiar durere, sau senzatia de nemultumire, si tot ce vrei e sa fii lasat in pace, sa stai in pat, sa te uiti la seriale, si sa iei cina tot in locul unde dormi! Avem tendinta de a ne retrage in noi" ff adevarat

Diana spunea...

Dupa parerea mea daca nu iubesti nu traiesti cu adevarat.Dragostea e mai presus de orice...Imi place ce ai scris si sunt de aceeasi parere