sâmbătă, 19 septembrie 2009

Waiting for...

Sunt zile in care astepti, sunt zile in care nu ai chef sa misti un deget,si mai sunt alte zile in care iei initiativa! Iar la o analiza muta, incerci sa-ti dai seama ce preferi?! Un zambet venit din senin, o imbratisare programata,sau doar un sarut cald de vara,oferit de tine?! Te pierzi in ganduri, in imagini profunde, in fapte trecute, nu mai distingi esentialul, si pleci pe un drum fara sfarsit, incerci sa te abati, dar din pacate, revii la cursul initial! Si continui asa, la nesfarsit, pana cand...te saturi,si ramai intr-o asteptare suparatoare!
Neuronii te dezamagesc atat de mult,incat le declari razboi,din pacate singurul infrant, esti tu! TU! De ce?! Simplu! De ce nu te opui?! Rezistenta e pe low, rabdarea la limita, iar nervii intinsi la maxim, doar e la moda sa fii maxim! WOW! Nu zaresti nimic in departare, doar nori cenusii, cer fara stele, si o luna cu zambet intors, si speranta moare,treptat, si acea indiferenta ce te caracterizeaza, te transforma intr-un dur, fara emotii si trairi, fara zambet,si doar ganduri negre ascunse intr-un suflet,ce poate oferii multe! Dar esti prea prost sa nu observi asta! Esti atat de fraier, incat resemnarea are un gust dulce! Nu?!
Ai uitat cum e sa te zbati pentru lucrurile pe care le doresti in viata, analizezi ce puteai sa faci, si nu ai facut,mai mult decat ce poti face acum, sa renunti la compatimire notorie, sa te ridici, si sa alergi cat te tin picioarele,spre visul nebun ce-ti amagea viata in clipele de copilarie! Iar cand astepti acel ceva, ce sincer simti cum nu mai vine, ramai blocat pe repeat! Over and over again! Until?! Pana cand bateriile se termina,nu-i nimic, traim intr-o lume moderna,iar magazinul din colt,are pe stoc,exact ce-ti doresti! Dar culmea,ceea ce vrei tu,nu se vinde la magazin! Exceptand bateriile!
O voce se zbate sa-ti impuna ceva, e calda, chiar linistita, dar ridica tonul, o ignori,stii ce e?! Sau defend,and play again?! Poate o si asculti,sa vezi ce o doare, poate te ajuta, un strigat de ajutor, ce-ti poate face un bine!
Concluzia?! Asteptarea e puturoasa, lipsita de chef, si inevitabila uneori, cu gust acru de muraturi, picanta chiar de la ardeiul iute ce zace.....(cenzurat), efect ce ar trebuii sa-ti dea un imbold, un sut in fund, dar te-ai invatat sa le tot iei,incat, si la asta ai devenit imun! Iar initiativa?! Zace in mana ta,uneori chiar in gandul tau, daca nu,si un simplu cuvant,aruncat dintr-un simplu imbold sufletesc, ar schimba totul,intr-o secunda! Iar tu?! Preferi, sa uiti si sa mergi mai departe, inchizand ochii,strangand din dinti, si obisnuindu-te cu mirosul de varza acra!

0 comentarii: