sâmbătă, 14 noiembrie 2009

302

Durere in mod inconstient!Lovesti in persoane fara sa vrei, doar pentru ca te-ai invatat altfel,si vrei sa-ti fie bine,nu mai faci pe plac,ci doar iti faci pe plac! Redai culori si chiar e bine! Dar dezamagesti....nu ii poti impaca pe toti, o prima lectie invatata!
E crud! Lipsit de gust, si trist! Mici roboti, ce se protejeaza, si cauta sa-si satisfaca dorintele! Noi oamenii! O mica definitie, ce se leaga treptat,daca privim in profunzime! Nu critic pe nimeni in special, ci doar "sistemul"! Carpim suflete, si dezvelim monstrii! Suferinta distruge, dar iti si ofera solutii! Unii prefera dramatismul, altii iau la pumni tot ce prind, iar restul zac scufundati in durere!
Apoi?! Calci usor si nepasator, te plimbi, lovind in stanga, si in dreapta, iti lasi amprenta, trecand mai departe printre suflete pustiite! Al tau e deja empty! Te inveti asa, timpul trece, soarele apune, luna rasare, zilele curg spre o obisnuita plictisitoare!
Gasesti urme din trecut presarate prin minte, ti se face dor, si nu stii ce sa faci, le ignori, sau crezi iar in tine?! Nu ar strica un strop de ajutor,dar de la cine?! Respingi delicat, si chiar strivesti!
Rabdare,un cuvant caruia nu ii mai dai sens, ti se pare stupid,pentru ce? Sa te amagesti cu apa? Sau sa gusti un strop de vin dulce?! Vinul e cu atat mai bun, cu cat se invecheste, ciudat, cum lucrurile bune,vin cu cat astepti mai mult, cu cat iti formezi o noua perspectiva, aflii ce poti si ce ai, si realizezi ce vrei,desi e dificil!
Stari de moment?! Sau lectii de viata?! Oare efortul depus se va concretiza in lucruri simple? In zambete calde, si amintiri placute? Sau doar opusul acru al notiunilor de mai devreme?! Nu stiu! Nici nu vreau! Misterul nu strica, prelungeste savoarea....


P.S Why 302?!?

2 comentarii:

Claudia Balan spunea...

Vreau neaparat sa iti las un comentariu, insa nu imi gasesc cuvintele. Incerc, recitesc iar si iar, insa nu reusesc. Ce as putea sa-ti spun, ca ai descris exact ceea ce simt?Inca sper ca voi gasi cuvintele potrivite,iar atunci voi reveni cu un alt comentariu.Oare chiar exista oameni care sa simta atat de profund, de real?Mai exista astfel de persoane?

ruxir spunea...

foarte foarte tare articolul!!! BRAVO!!!
d'acord cu claudia, nici eu nu imi gasesc cuvintele...probabil k sunt de prisos!