miercuri, 4 noiembrie 2009

The rebound

Dragostea....si ar trebuii sa las puncte puncte, ce ne facem cu ea?! Ne lovim la tot pasul, ne prabusim, ne ridicam, si mereu mergem inainte! Dar e dura, atat de dura, incat ne ia totul intr-o clipa, speranta, zambetul, privirea, chiar increderea, incat ne goleste sufletul! Apare intr-o secunda, creste din nimic, iar nimicul acela devine ceva! Un mare nimic, cu multe neintelesuri! Mici concesii, schimbari in viata de singuratic, o chimie inca neelucidata de catre savanti, si sincer nici nu cred ca ii vor gasi substratul, se pierd si ei in sentimentele profunde pe care le nutresc in timp ce respira adanc,privind persoana de langa!
Revenind, la perioada cand dragostea dispare, paleste sub apusul de soare, si noaptea se asterne peste sufletul tau, si ramane acolo o buna perioada de timp, incat uiti ce inseamna a iubii! Se spune ca ai nevoie dupa o dezamagire, de o alta persoana langa, asupra caruia sa-ti reversi amarul, nervii, si sa dezamagesti la propriu, cica ajuta?! Poate, nu spun nu, dar roata se invarte, iar urmarile tale, se leaga de cealalta persoana, si uite asa se produce un joc fara sfarsit! Cauti solutii, nu le gasesti, si timpul trece, ramai un pic invechit, cam greu sa revii in joc, si prea pretentios sa mai accepti multe! Trist nu?!
O actrita cu un zambet magic, chip inocent, dar in acelasi timp doza de nebunie te provoaca sa razi! El putin cam sobru, un bine intruchipat, suferind, cautandu-si drumul prin viata, lovindu-se numai de dezamagiri,si probleme! Ca si noi in viata, alergam ca nebunii la propriu, si la sfarsitul serii, ramanem singur intr-un pat prea mare pentru noi!
2 copii! Unul putin cam cretz,si chiar istet, o ea acida si plina de viata! Combinatia potrivita! El, ea si copiii,plini de intrebari! Situatii neprevazute, momente funny, fraze chiar bune, scrise de nu stiu cine,nu ca ar conta, mereu vedem imaginile, nu si persoanele ce trudesc in spatele filmului! O industrie uriasa, pentru doar 94 de minute! Scene fierbinti, cu patratel portocaliu, situatii jenante, si in final un sentiment de dragoste, urmat de frica! Chiar si o diferenta de varsta, ce sincer nu-si are rostul, dar face totul mai interesant! Ce e sexul?! Un masaj cu sperma! Ups! Sper sa nu citeasca copiii! Rostita din gura unui copil, chiar are farmec!
Iar cum totul nu se rezuma la dragoste, apar si nepotrivirile de caracter, acele mici lucruri pe care le gasesti in celalalt, doar de dragul de a gasi o scuza, o cale de evadare,din ceva ce devine prea serios! Oare de cate ori am facut-o cu totii?! Evident, se poate trece peste,dar sarea si piperul unde ar mai fi?! Dezamagirea reapare cu drepturi depline, iar calatoria continua, nu era momentul inca, si nici nu se stie daca va mai fi, dar lectia invatata?!
Persoanele vin si pleaca, ne schimba viata, devenim mai puternici, uneori mai slabi, mai degustati, dar mereu vrem sentimentul pierdut! Tindem spre perfectiune, dar dragostea nu inseamna deloc asta! Ci doar lucruri marunte facute stupid, situatii jenante, un strop de ceai varsat pe masa, putina miere pe haine, si facem ceai cu miere, le combinam atat de bine, incat la sfarsit privim ca 2 spectatori, in roluri principale! Poze, amintiri, si viitor nou!? Ne legam de tot, dar neprevazutul isi joaca rolul ascuns intr-un colt, si isi dezveleste farmecul, atunci cand te astepti mai putin, cand nu ai nimic, si la propriu nimic, si ai nevoie sa te regasesti!
Finalul?! Il descoperiti singuri! Te uiti in punga ta, numita viata, si vezi ce ai?! Daca nu ai? Vei continua sa cauti, pana cand vei fi multumit, sau stupid te vei scarpina in par, si arunci 2 cuvinte, fara sa-ti dai seama! Iar filmul?! Filmul merita vazut, cu pop corn, un pahar mare de fanta, o perna moale si rece, mai ales cand vantul de afara iti suiera in geam! Ideal in 2, educativ in singuratate, te face sa speri, si sa vrei, dar iti si arata ca poti sa pierzi! Astept impresii....!!

1 comentarii:

ruxir spunea...

ff tare filmu :D l-am vazut la cinema cu colegii si faza ciudata e k (uitandu-ne unii la altii) toti incepuseram sa visam, ne acaparase complet filmul.