joi, 10 decembrie 2009

Randuri cu suflet

Sunt randuri scrise cu ura, altele din dragoste, sau doar emotii simple ce ma macina uneori, trecand de la o stare la alta, unele chiar scrise din nevoia de a avea ceva pe alb! Unele raman goale pentru mine, altele imi plac, ma impresioneaza si pe mine, ma pot declara multumit. Apoi am rasfoit articolele pustii, alea m-au dezamagit, sunt lipsite de magie, desi ating subiecte de care ne lovim zilnic.
Nu pot scrie mereu din suflet, nu pot face multe din ce as vrea eu sa iasa, poate pentru ca imi doresc prea mult, sau cine stie, nu tind spre perfectiune, dar vreau ce e mai bun, cand stiu ca pot da. Ma intrebam ce articol ma reprezinta si ma rasfata? Iar in fiecare e o parte din mine, una sensibila,alta dura, critica sau simpla, durere sau fericire, zambet si lacrimi, totul porneste de la un simplu cuvant, o idee, sau situatie, iar treptat se dezvolta, creste, iar produsul finit devine public. De ce public? Imi e greu sa raspund, nu de alta,dar nu stiu raspunsul, acum, dupa aproape 2 ani, lucrurile s-au schimbat, au alt sens, si inca incerc sa aflu de ce continui, de ce apar noi si noi articole ce zboara spre voi.
Cert e ca imi plac articolele care vin de la sine, fara efort, fara sa-mi strofoc creierii sa redau imagini. Sunt mai simple, chiar misterioase, si dezvelesc o lume noua, noua si pentru mine, si as vrea sa multumesc! Cui? Voua ca ma cititi, apoi sufletului meu ce are inspiratie in miez de noapte!

2 comentarii:

Anonim spunea...

"De ce public? Imi e greu sa raspund, nu de alta,dar nu stiu raspunsul, acum, dupa aproape 2 ani, lucrurile s-au schimbat, au alt sens, si inca incerc sa aflu de ce continui, de ce apar noi si noi articole ce zboara spre voi." Blogul cred k reprezinta pentru fiecare dintre noi cea mai buna modalitate de a ne exprima, putem scrie orice, putem scrie ce ne trece prin cap...si la urma urmei e propriul jurnal

yolanda spunea...

Foarte frumos. Sa poti scrie timp de doi ani fara sa ai opriri, decat pentru a cugeta, pentru a aseza aromonios in cuvinte...ce simti, ce vrei, ce crezi