miercuri, 13 ianuarie 2010

It's time to fix me...

Am gresit! Incep prin acest simplu verb, am facut multe lucruri confuze, am dezamagit mult, si am inselat increderea unora!Si nu ma refer la a insela cu sensul de baza, 2 lucruri pe care le urasc, iar acesta se afla printre ele. Si ii las pe ceilalti intr-o parte, si ma rezum simplu la mine, egoist chiar, dar e nevoie pentru a face ordine, a spala orice urma de regret, durere si lacrimi. Am gresit fata de mine, de cum m-am tratat, purtat, si lasat p altii sa-si bata joc de mine, de naivitatea mea, uit ghilimelele de rigoare, doar pentru simplul fapt, eram constient, dar acceptam voit. Am mers cu jumatati de masura, m-am complacut, nu am tras de mine, mi-am pierdut speranta, am fost dezamagit, m-a durut, desi nu trebuia, mi-a pasat cand nu merita, si in primul rand mi-am pierdut increderea in oameni. De aceea, nici nu prea am asteptari din jur, decat de la mine, si nu e bine, cand oferi, trebuie sa si primesti ceva in schimb, nu lucruri materiale, nu satisfactii, ci doar respect, e de baza, primeaza, si reda o imagine.
Multe nu-s in regula cu mine, de la simplul fapt ca am pitici pe creier, si devin indiferent, exact cand nu trebuie, cand ar trebuii sa trag de cineva, eu ma plafonam, plictiseam, si plecam mai departe, sau nu aveam incredere, si fugeam! Am motivele mele, le-am lasat undeva in trecut, in amintiri uitate, in poze pierdute, si am inceput sa astept primavara, cu un zambet nou, si o noua atitudine!
Vreau sa fiu mai bun, sa alung ura si rautatea, sa culeg oportunitati, nu doar stand in pat, cu prietenul meu bun, pe nume laptop, si complacandu-ma in situatii! Daca vreau pot! Pot sa fac multe, chiar daca nu fac mereu ce-mi place, si nu o sa fac o perioada, viata nu-ti ofera numai ce vrei, trebuie sa-ti mai iei si singur,si e timpul meu!
Un job, chiar daca nu e ce-mi doresc, chiar daca ma duce de unde am plecat candva, chiar daca nu o sa-mi placa, trebuie sa strang din dinti, e doar inceputul, cu ambitie, rabdare, voi schimba treptat, sper, e ceva nou, incat sa ajung la ce-mi place. Apoi un capitol plin de furtuni, unde s-au dat batalii aprinse, iar suferindul am fost eu mereu! My heart is broken, so what?! Inca bate, functioneaza, deci poate simtii iar, doar ca asteapta persoana potrivita! Nu perfecta!
Am fost dificil, poate inca sunt, dar am nevoie sa ma pun pe picioarele mele, si sa pornesc pe un drum nou, sa obtin singur tot ce-mi doresc. Las durerea, las dezamagirile, si privesc senin spre rasarit, soarele imi face cu ochiul, zambesc, chiar daca e putin tras de par si fortat, imi e bine, sunt sanatos, si am multe in fata. Aveam nevoie de toate starile de mai sus, de toate ideile, ganduri si situatii, daca regret ceva?! Poate, dar e prea tarziu pentru regrete, aici m-a purtat valul, aici voi incepe sa ridic omul de maine, si poate o sa gresesc, si poate nu o sa fac tot ce trebuie, si nu conteaza, macar incerc, invat, bag la cap, si data viitoare apreciez! Trag aer in piept, si rasuflu usurat, nu e chiar asa greu, cand totul depinde de mine, chiar daca sunt constrans de criza economica, de diplome prafuite, si multe altele, asta am fost, asta vreau sa devin! Ce vreau sa devin?! Un barbat cu zambetul pe buze, cu sperante si vise realizabile! Un om mai bun, un om ce-si vrea binele,si nu se chinuie singur, un om cu incredere in lume, si capabil sa faca tot ce-si doreste, cand are motivatia necesara! Ambitia e la ea acasa in acest moment, si vreau mai mult de la mine, chiar daca inseamna sa trag tare, si sa inghit multe.
Atitudinea conteaza, si spun, ca-s pe drumul cel bun, mai departe vom vedea, nu stiu ce-mi rezerva viitorul, dar sper sa fie placut!

1 comentarii:

ANKlina spunea...

Sinceritate pe tava. Si eu am am simtit aceeasi dezamagire, neincredere, prietenii false, deziluzii pana acum ceva timp cand am cunoscut persoana potrivita(nu perfecta). Dar cine oare in lumea asta nu s-a simtit la fel? De apreciat faptul ca ai curajul sa recunosti ca asa esti si ca accepti schimbarea! Multa bafta! Sper sa reusesti cum si eu am facut-o.