sâmbătă, 20 martie 2010

share happiness

E doar o raza de soare ce se pravaleste peste pamantul inghetat, calda la atingere, orbitoare pentru privire, dulce de primavara in gand. Amorteala dispare, natura invie, ganduri apar, noi si pline de speranta, realitatea prinde o alta mantie, mai placuta la atingere, gustabila din orice punct dorim sa privim.
Incarcam cu energie, orice colt umbrit de probleme, dam un sens la tot ce a fost, si s-a scurs, ne acceptam conditia, si tindem spre mai mult, mai plini de viata. Something change! Exista poate motive ascunse, sau doar simple lucruri ce se dezvolta pe parcurs, si o iei la pas, admirand peisajul. Aceleasi imagini, dar se vede altfel nu? Ai trecut de n ori,dar zambetul nu avea culoare, fad, palid, ponosit! Te bucuri un strop, nu mai mult, nu-ti permite acea parte, care a uitat sa faca asta, sa imparta acea stare de bine cu mediul inconjurator, sa faca parte din el, si sa se bucure din lucruri marunte.
E mai usor sa imparti bucuria, decat sa stii sa o consumi! Frica nu te lasa! Probabil ea, dar riscul apare, trebuie doar sa faci un pas mare, sari si deja apartii in lumea plina de dulciuri si dorinte ascunse, de stari de bine, nimic banal, chiar anormal.

1 comentarii:

Christinne L spunea...

Primavara ce tocmai a sosit, ti-a adus ceva mai mult optimism, ai pus in prim plan speranta, peisajul, zambetul, si asta nu-i rau deloc.