sâmbătă, 24 aprilie 2010

A broken kiss


Iti doresti un sarut, dureaza o clipa, si-l savurezi o viata! Nu e doar un sarut banal, nu o atingere de buze, in urma unor hormoni jucausi.Nu! E ceva mai mult, pentru cine vrea mai mult! E acea clipa, cand totul in jurul tau pluteste, iar tu esti in varful lumii, pe Everest chiar, vantul inceteaza, ploaia e calda, iar gerul un soare de vara! O apropiere domoala, cu pasi nesiguri, si continut amestecat, o ultima privire, apoi ochii se inchid,imaginatia danseaza, iar buzele se ating! Gust?! Orbit, sau un luciu de buze cremos, la prima atingere, apoi te pierzi, iar picioarele se clatina de emotie, traiesti intens clipa, si gustul se instaleaza, nu ai vrea sa-l uiti niciodata, e al ei!
Apoi anii trec, si tu te calesti, devii un insensibil puturos, indiferent, si satul de mironosite, si cauti acel sarut iar si iar! Niciunul nu e la fel, nu incat sa-ti doresti sa ramai cimentuit in clipa, sa nu se termine niciodata! Alergi dupa iluzii ireale, obosesti si te saturi! Intrebarile apar, problemele la fel, iar speranta se chinuie sarguincioasa sa razbata intr-o lume cruda!
Ai renunta la tot ce ai, pentru un sarut de genul, pentru o persoana simpla si dulce, ce-ti umple sufletul de caldura si rabdare, ce iti aduce zambetul intr-o secunda, si ti-l rapeste in 2, pentru ca stie ce poti, si ce nu! Sensibilitatea ta e ea! Nimic mai complicat, incat te joaca pe degete, si accepti voit, pentru ca si tu impui un nou joc, daca esti mai destept, si 2-ul creste si traieste, incat in zambete se citeste fericirea! Bani, excursii, joburi, aventuri, distractii, anumite trepte in viata, dar nu au niciun farmec fara acel sarut mirific. Batranii iti dau un sfat, tu il ignori, pana nu simti pe pielea proprie, nu inveti sa faci diferenta! Toate au un scop, de la un sarut fara insemnatate, pana la unul pasional, sau doar o provocare stupida, incat le legi usor, analizezi, simti, exersezi, iar la momentul opurtun, stii sa oferi totul,fara limite subjugate in caracter.
Saruta cand ai, si viseaza la ce nu ai, asa, poate vei fi mai aproape de ce cauti, dar cu rabdare, calm,speranta! Nu-s un profesor, si nici un maestru, ci doar invat sa fac diferenta!

0 comentarii: