sâmbătă, 10 aprilie 2010

How you should ....

Love! Cateva imagini ce se succed cu o repeziciune imensa, cat clipesti, totul prinde o alta nuanta,un film despre cum trebuie sa iubesti, si sa arati asta! In primul rand neconditionat, nu cu un interes ascuns, sau doar pentru sexul pervers de pe canapea, apoi sa te simti tu, asa cum esti, fara aparente, sau idealuri marete. Un strop din tine, intr-o zi normala, cu soare, cu zambet, si energie multa, primavara sau iarna, verde sau alb, poate chiar combinate, si magie de moment, cu un sentiment minunat.
Nu exista un manual despre dragoste, sau cum sa faci sa fie mai bine, sa alungi lacrimi atunci cand doare, sau sa treci mai usor peste, tot ce poate ajuta, e la tine in mana, la fel cum gesturile marunte,arsenalul tau, fac diferenta. Tu poti alege cum sa iubesti, sa simti, sau sa ai incredere, tu poti sa alergi, sau sa te lasi cuprins de neprevazut, planurile sa dispara, indiferenta la fel, iar jocul nebun zboara! E crud, sentimente neimpartasite, cuvinte aruncate la durere,daca nu suparare, priviri putrede, sau batai zvapaiate a unui cord plin de rani ascunse, dar toate astea nu trebuie sa te limiteze ca persoana, ca om, si in primul rand ca iubit! Ai facut si tu greselile tale, le-ai consumat intens, si analizat in detaliu, atunci cand in linistea ta, priveai spre trecut, ai invatat sa faci diferenta,si raul necesar ti-a prins bine. Ai crescut in primul rand in ochii tai, de restul chiar nu conteaza nu acum, te respecti mai mult si iti respecti nevoile, vrei mai mult, dar nu stii cu ce sa incepi, si nici nu mai stii cum sa faci sa fie bine, si poate, toata aceasta nedumerire e mai aromata!
Un PS I LOVE YOU emotionant, nu o iubire neimpartasita, nu o emotie pentru cineva, ci doar un exemplu de cum sa iubesti! Iti placea sa faci asta,doar ca ai uitat cum e,uneori ti se face dor, dar nu mai suporti sa fii luat peste picior,tu si cu inima ta mare. Un el carismatic si invizibil, putin sinistru, chiar morbid, o iubire ce se termina devreme, inainte de a se consuma, tragic, cu lacrimi pe obraz, si neprevazut! Apoi scrisori neasteptate, un tratament indispensabil de cum sa mergi mai departe, fara sa-ti dai seama! O vindecare, dar nu si uitare! Cand suferim ascundem totul in noi, si nu mai impartim zambete, sentimentul acela de complacere se instaleaza, incat nimic nu mai e bun! Si e doar o simpla greseala, mai usor ar fi sa acceptam, incat sa ne vedem in amintiri, si sa ne bucuram de clipele petrecute atunci, dar nu traind in trecut!
Final?!Unul din filmele de must see! O viata avem, ar trebuii consumata din toti parametrii, incat sa nu regretam nimic, si chiar daca avem probleme, si suntem dezamagiti, raniti, sa nu disperam , usor, in timp, soarele chiar iti va surade, incat sa-i poti zambii la loc, si sa arunci un multumesc spre cer! Acele momente, ce uneori se trag din filme, amplifica sentimentul de dragoste, iar cu o melodie potrivita, si niste versuri asternute in graba, iti poti face loc spre fericire.

0 comentarii: