vineri, 23 aprilie 2010

Mayday mayday Mayday

Trag un semnal de alarma, poate o ultima strigare, spre sexul frumos! Il cautati pe print charming, ochii peste cap, scene pline de drama, si victime sigure, incat uitati ceva?! Toata acestea, hai sa le numesc fitze, sau parturi de dorobanti, ne lasa rece! Imi provoaca un gust amar, si imi trece imediat orice gand de mai mult, si nu sunt singurul ce gandeste asa!
Baiatul intalneste fata, o place, si in loc sa se bucure impreuna de clipe, apar bataile de cap! Ea, nu se lasa usor, daca o face ar fi ...? Se joaca cu focul, iar la final, tot se arde! Ori ramane cu buza umflata, ala si-a bagat biciorul si a plecat, nu avea nevoie de un stres in plus, cand cauta doar fericire si un zambet cald, sau alunga zidul de caramida, si canapeaua se cutremura! Rezultatul? Prima varianta revine la drama, nu e pe placul vostru, cum sa va lase balta, cand regula e sa lasati voi balta, cand lumea se asteapta mai putin! Iar a 2?! E nesigura, poate baiatul e smecher, si mai pervers ca voi, si nu mai raspunde la telefon! Culmea de asta fugiti toate, si de aici circul, si stari confuze. Sau face un gest frumos, te strange in brate, te saruta pasnic, si nu-ti mai da drumul pana dimineata! Dar voi il luati pe NU in brate, si generalizati! Daca unul o face, trebuie sa alcatuiasca un intreg?
Porci?! Da sunt porci, si nu toti, dar in final, prin simplul vostru comportament, se transforma in majoritate! Cu bunul simt, esti prost! O spun sincer, cu mana pe inima! Ea o lalaie, e rasfatata, si incearca sa te duca cu zaharelul, pentru ca nu e sigura de tine, sau sentimentele tale, si are impresia ca o minti in fata! Tu, o vrei pe ea, asa cum e,cu bune si rele, cu defecte, si incertitudini, iar ea se sperie ca bufnita in noapte, de propriul cantec! Daca esti dur, nu-i raspunzi la mesaje, si o tratezi cu indiferenta, te cauta in disperare, tu fiind un nesimtit, dar unul pe care il doreste, pana cand te prosteste si te are la picioare, incat face ce vrea cu tine, asta daca nu da de altul. Multitudine de situatii banale.
Unde vreau sa bat? Nu departe, si nici in disperare! Am alte prioritati in momentul de fata incat sa mai incerc sa schimb ceva, dar poate bagati la cap, si data viitoare, cand te lovesti de un baiat ce-ti place, e ok, si are ganduri serioase, ar fi cazul sa lasi talentele, si sa te porti ca o doamna, nu ca o nesuferita ce nu-si vede varful nasului. Apropo, generalizez! M-am lovit de prea multe fete, nu stiu cum de am norocul asta, care nu stiu ce-si doresc, si e doar o scuza patetica, eu chiar o tratez cu indiferenta, si ma schimba din mers, apoi imi iau zborul fara regrete, si fara a profita de situatie, bunul simt primeaza!
Alta ca tine nu gasesc?! Sincer, nu stiu daca mai vreau una la fel! Sunt doar texte ce le arunca in graba, doar de ti-ar schimba decizia, dar e prea tarziu, candva la momentul potrivit, era unica, si te facea sa zambesti, dar in prezent e doar o pata din trecut, ce se uita, sau ramane intiparita, tu alegi, in functie de importanta. E asa simplu sa gasesti o alta, dar e atat de greu sa vrei mai mult, satul de tentatii trecatoare, incat treci pe strada, o vezi, o saluti din respect, si pleci mai departe, strangand mana prezentului continuu. Iar ea undeva acolo, intr-un moment de sinceritate, isi da seama, am gresit cu EL, sau poate dupa ce intalneste cativa porci, ce lasa urme cu ratul.
Mayday Aici un simplu baiat, chiar barbat, ce-si asterne gandurile ravasite pe o coala alba, si nu-si arunca oful in ura, ci inca spera intr-o raza de soare, o alta, mereu o alta, pana cand una devine potrivit de calda. Over and Out!

0 comentarii: