duminică, 4 aprilie 2010

Tears of joy

Candva vei ajunge batran, anii vor trece pe langa tine, viata ti-a macinat orice parte din corp, te-a pus la lungi incercari, ti-a oferit, dar in acelasi timp a si luat multe. Ai crescut, te-ai schimbat, si ai experimentat! Ai fost un spectator al agitatie cotidiene, dar si un actor in mica ta poveste,inca esti, desi energia e pe low, in anumiti parametrii.
Lucrurile marunte au facut diferenta,ai un zambet, te bucuri de el, ai urmarit un vis, te-ai impiedicat, dar nu te-ai oprit,gustul a fost mai dulce, iar tu, ai mai si gresit, ai dezamagit, sau ai lovit unde doare tare, lasand in urma ta, rani adanci, nu din razbunare, ci pentru ca nu ai putut sa-i impaci pe toti.
Nu in ultimul rand ai plans.... atunci cand te-a durut, sau ai pierdut ceva important, lacrimi sterse cu maneca unui pulover in trend, sau simple picaturi ce umezesc pamantul, sau iti produc un gust sarat pe varful limbi, dar ai avut momente cand bucuria a fost prea mare pentru a fi suportata, cand emotiile ti-au strapuns inima, si te-au lasat mut! Un parinte la nasterea unui fiu, un succes in viata, un gol pentru un fan infocat, un sentiment profund cu miros de trandafiri, un te iubesc din suflet, o imagine sensibila, o persoana draga, multe multe exemple, toate au la baza bucuria, iar la final lacrimi. Chiar un film bun smulge lacrimi printre cei ce vizioneaza in liniste acasa, daca nu intr-o sala imensa.
O scanteie de moment, e exact de ce ai nevoie, sa faci diferenta, si sa apreciezi totul, la o valoare exacta. Te-ai plimbat mult timp in situatii fara raspuns, te-ai complacut, si te-ai zbatut pentru altii, dar nevoile le formezi in minte, apoi incepi sa le traiesti, sau sa incerci sa le atingi, uneori chiar cu disperare! Nevoia de dragoste, probabil primeaza, mai ceva decat cea materiala, la batranete, poti avea imaginea de mai sus, intr-o singuratate dezolanta, sau intr-o familie iubitoare, solutia o ai in buzunar, ramane sa profiti de ea! O sa ai regrete, mustrari de constiinta, si imagini neclare a unor amintiri vagi, dar zambetul, magia unei priviri in lacrimi, atunci cand esti sus, si te uiti la tine in oglinda, spunandu-ti ai reusit!

2 comentarii:

intre bine si rau spunea...

:) Fain :X

Flory spunea...

Este adevarat ca viata e foarte scurta si ca trebuie sa ne bucuram de orice sclipire.Nu putem sa stim daca urmatoarea zi vom mai putea avea ocazia... cheia e la noi.